Over mij

 

Welkom!

Ik ben dus Elly Rijnvis.  Ik ben getrouwd met Allart en samen hebben we twee zoons, een lieve dochter en een  lieve schoondochter! Sinds september 2019 zijn we de trotse opa&oma van een prachtige kleinzoon!  En dan is er nog onze kat; Tommie, lekker eigenwijs en heel lief!

We wonen in Swifterbant, een van de dorpen in Flevoland. De jongste provincie van Nederland.

Naast mijn Stampin’Up! passie ben ik dol op reizen. Lekker erop uit met de caravan.  Een stedentrip,  een wandelvakantie in de bergen, een fietstripje in eigen land: ik hou ervan! Verder mag ik graag aan de slag met nieuwe recepten en ook het opleuken van huis en tuin is iets waar ik heel veel plezier aan beleef.

Ik ben een poosje zoekende geweest in creatief papierland tot ik Stampin’Up! tegenkwam….een aantal party’s later was ik helemaal verkocht! En toe stopte mijn  demonstratrice ermee. Maar geen nood:  ik ben via het internet op zoek gegaan naar een nieuwe demonstrator en zo kwam ik bij de handen van Hélène terecht op You Tube. Zo kon ik via internet toch weer verder met mijn net herontdekte liefde voor het kaarten maken, leuke kleine cadeauverpakkingen  en scrap-foto boeken maken. Korte tijd later, in juli 2017,  heb ik besloten om ( voor de hobby) ook een starterskit te bestellen en daarmee is mijn Stampin’Up! avontuur begonnen.

Dat alleen voor de hobby is in redelijk korte tijd uitgegroeid tot mijn passie en die wil ik graag ook met anderen delen doormiddel van het geven van verschillende workshops en mensen de mogelijkheid geven om ook kennis te maken met de prachtige materialen van Stampin’Up!  Ik heb in de periode die achter me ligt heel veel bijgeleerd, veel nieuwe mensen leren kennen en genoten van hetgeen ik doe! En dat gun ik iedereen! Kom gerust  kennis maken met mij en mijn Stampin’Up! passie. Ik vertel je er graag meer over en nog leuker: ik  laat je graag zien wat er allemaal mogelijk i


Hoe is dit zo gekomen? Ergens aan het einde van het jaar 2016 heb ik een oude liefde van mij herondekt. Het maken van Kaarten, Geschenkverpakkingen, Fotocollages en Scrapbook pagina’s. Nadat ik verschillende merken, materiaal en gereedschap had uitgeprobeerd kwam ik voor het eerst in aanraking met de producten van Stampin’Up! En dat was voor mij het begin van een nieuw avontuur. Ik ben zo enthousiast over de producten en bedrijfsfilosofie dat ik er meer mee wil. Ik wil dit delen, het is een heerlijke besteding van je vrije uurtjes, je kunt het alleen doen of gezellig met een vriendin, in een groepje. Zelfs een vrijgezell(ige)en middag of een babyshower zijn mogelijk. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Doordat ik als onafhankelijk Stampin’Up! demonstratrice ben begonnen heb ik mijzelf de kans gegeven om mezelf verder te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en ontdekt dat ik zoveel meer kan dan ik dacht! Ik heb dus van mijn hobby (gedeeltelijk) mijn werk gemaakt en die mogelijkheid is er ook voor jou

Stampin’Up!® is opgericht in 1988, toen 2 zussen hun creativiteit wilden delen met anderen om op die manier leuke, nieuwe contacten op te doen. Inmiddels, meer dan30 jaar later, is Stampin’Up!® een groeiend bedrijf met duizenden demonstratrices over de hele wereld. Sinds 2012 is het populaire merk ook verkrijgbaar in Nederland.

Stampin’Up!® is gestart met de verkoop van stempels, maar inmiddels is hun assortiment ontzettend uitgebreid. In de verschillen catalogi vind je onder andere: stempels, markers, inkt, ponsen, papiersoorten, snij- en embossingmallen en verschillende versieringen voor al je projecten. Producten van Stampin’Up!® zijn uniek en van uitstekende kwaliteit. Alles is harmonieus op elkaar afgestemd. De producten zijn zo samengesteld, dat de kleuren van het papier, inkt en decoraties perfect samen gaan en prachtig met elkaar te combineren zijn.
Producten van Stampin’Up!® worden niet verkocht in winkels. Je kunt ze bestellen bij een onafhankelijke demonstratrice waar ik er een van ben of je kunt kennis maken met de producten door je in te schrijven voor een  workshop of door een stempelparty te geven bij jou thuis 

 

 

 

 

 

 

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »