Over mij

Welkom!

Ik ben dus Elly Rijnvis.  Ik ben getrouwd met Allart en samen hebben we twee zoons, een lieve dochter en een  lieve schoondochter. Sinds september 2019 zijn we de trotse opa&oma van een prachtige kleinzoon en afgelopen jaar hebben we in oktober er ook nog een mooie kleindochter bij mogen verwelkomen!  Pure Rijkdom. En dan is er nog onze kat; Tommie, lekker eigenwijs en heel lief!

We wonen in Swifterbant, een van de dorpen in Flevoland. De jongste provincie van Nederland.

Naast mijn Stampin’Up! passie ben ik dol op reizen. Lekker erop uit met de caravan.  Een stedentrip,  een wandelvakantie in de bergen, een fietstripje in eigen land: ik hou ervan! Verder mag ik graag aan de slag met nieuwe recepten en ook het opleuken van huis en tuin is iets waar ik heel veel plezier aan beleef.

Vanaf begin 2015 heb ik een oude liefde van mij weer opgepakt; fotoverwerking met extra’s en vooral ook kaarten maken. Ik ben toen een poosje zoekende geweest in creatief papierland tot ik Stampin’Up! tegenkwam. Een mooi Amerikaans merk dat bijna 35 jaar geleden is begonnen aan de keukentafel van twee zussen. Inmiddels is Stampin’Up uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd in verschillende landen actief aan de weg timmert. Het Assortiment bestaat uit stempels, stempelbenodigdheden; een kleurcollectie dat geweldig mooi op elkaar is afgestemd- zowel de inkt, als het kaartkarton en designpapier zijn altijd met elkaar te combineren. Nadat ik dit had “ontdekt” was ik verkocht en begon ik mijn verzameling uit te breiden. Ik begon workshops te volgen en in juli 2017,  heb ik besloten om (voor de hobby) ook een starterspakket te bestellen en daarmee is mijn Stampin’Up! avontuur begonnen.

Dat alleen voor de hobby is in redelijk korte tijd uitgegroeid tot mijn passie. En die wil ik graag met anderen delen doormiddel van het geven van verschillende workshops en zo mensen de mogelijkheid geven om ook kennis te maken met de prachtige materialen van Stampin’Up!  Ik heb in de periode die achter me ligt heel veel bijgeleerd, veel nieuwe mensen leren kennen en genoten van hetgeen ik doe! En dat gun ik iedereen! Kom gerust  kennis maken met mij en mijn Stampin’Up! passie. Ik vertel je er graag meer over en nog leuker: ik  laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is. En ik heb er nu ook alle tijd voor. Vorig jaar, mei 2021, heb mijn vaste baan opgegeven en heb ik ervoor gekozen om van mijn Stampin’Up! demonstratorschap ook mijn werk te maken.


thank you for making
Translate »