Over mij

Welkom!

Ik ben dus Elly Rijnvis.  Ik ben getrouwd met Allart en samen hebben we twee zoons, een lieve dochter en een  lieve schoondochter. Sinds september 2019 zijn we de trotse opa&oma van een prachtige kleinzoon en afgelopen jaar hebben we in oktober er ook nog een mooie kleindochter bij mogen verwelkomen!  Pure Rijkdom. En dan is er nog onze kat; Tommie, lekker eigenwijs en heel lief!

We wonen in Swifterbant, een van de dorpen in Flevoland. De jongste provincie van Nederland.

Naast mijn Stampin’Up! passie ben ik dol op reizen. Lekker erop uit met de caravan.  Een stedentrip,  een wandelvakantie in de bergen, een fietstripje in eigen land: ik hou ervan! Verder mag ik graag aan de slag met nieuwe recepten en ook het opleuken van huis en tuin is iets waar ik heel veel plezier aan beleef.

Ik ben een poosje zoekende geweest in creatief papierland tot ik Stampin’Up! tegenkwam….een aantal party’s later was ik helemaal verkocht! En toe stopte mijn  demonstratrice ermee. Maar geen nood:  ik ben via het internet op zoek gegaan naar een nieuwe demonstrator en zo kwam ik bij de handen van Hélène terecht op You Tube. Zo kon ik via internet toch weer verder met mijn net herontdekte liefde voor het kaarten maken, leuke kleine cadeauverpakkingen  en scrap-foto boeken maken. Korte tijd later, in juli 2017,  heb ik besloten om ( voor de hobby) ook een starterskit te bestellen en daarmee is mijn Stampin’Up! avontuur begonnen.

Dat alleen voor de hobby is in redelijk korte tijd uitgegroeid tot mijn passie en die wil ik graag ook met anderen delen doormiddel van het geven van verschillende workshops en mensen de mogelijkheid geven om ook kennis te maken met de prachtige materialen van Stampin’Up!  Ik heb in de periode die achter me ligt heel veel bijgeleerd, veel nieuwe mensen leren kennen en genoten van hetgeen ik doe! En dat gun ik iedereen! Kom gerust  kennis maken met mij en mijn Stampin’Up! passie. Ik vertel je er graag meer over en nog leuker: ik  laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is. En ik heb er nu ook alle tijd voor; lees hieronder maar eens verder!

Inmiddels zijn we ruim vier jaar verder en heb ik ervoor gekozen om dan mijn Stampin’Up! demonstratorschap ook mijn werk te maken. Ik verkeer in de gelukkige omstandigheden dat ik dit kon gaan doen omdat ik kon stoppen met werken, Mijn basisinkomen is er en ik kan zo in alle rust werken aan het uitbouwen van mijn bedrijf.


thank you for making
Translate »