Open Heart-Open Mind

 Open heart-Open Mind

Afgelopen zondag heb ik een Stampin’Up! bussiness-trainingsdag mee mogen maken!Het thema was Open Heart-Open Mind! De dag werd geleid door twee Lovely Demo’s, Jenni Pauli uit Duitsland en Michelle Last uit Engeland. Beide dames hadden ook een Make&Take voorbereid en ook die wil ik jullie laten zien! Het was een hele leuk, leerzame en gezellige zondag! En ik heb lekker bij kunnen kletsen met mijn teamgenoten! Een geslaagde dag waar we ook veel gelachen hebben!

 

Burokalender

Michelle had een Make&Take voorbereid die ze “Growing your Business Calender” heeft genoemd. Een schattige burokalender waar aan het eind van ieder maand 20 hartjes op gestempeld moeten staan. We gaan het zien aan het eind van deze maand! Wil jij nu ook zo’n schattige kalender maken? Deze komt zeker een keer terug in een van mijn workshops in december!

Weet je wel hoe leuk je bent?

De kreet “weet je wel hoe leuk je bent?” komt uit de  Nederlandse Stempelset Bloemen Zeggen Meer.   Jenni vertelde dat de Duitse Demo’s in ons grensgebied een beetje jaloers zijn op de Nederlandse teksten uit deze set omdat ze veel meer aanspreken dan de Duitse! En wat had zij er een leuke kaartjes mee gemaakt. Zo leuk dat wij dit ook mochten doen!  Al moet ik eerlijk bekennen; ik heb ze thuis gemaakt! We hadden natuurlijk ook tijd nodig om bij te kletsen waardoor het knutselen erbij inschoot ;-)!

Alle kaartjes zijn dus gecased.  Maar ze zijn te leuk om niet mee te pronken!

Bestellen

De Stampin’Up! materialen die ik voor de make&takes heb gebruikt vindt je onder dit bericht! Wil je andere Stampin’Up! producten (mee) bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen verzendkosten! Uiteraard verzorg ik graag je bestelling. Na plaatsing van je bestelling krijg je van mij een berichtje hoe je kunt betalen. Zodra je betaling binnen is plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3-5 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

Lieve Groeten en tot de volgende keer !

Translate »