Ontvang in Augustus en Gebruik in September! Kleur je Seizoenen!

Kleur je Seizoenen!

Ik vergeet ze altijd een beetje! De lopende akties, de tijd gaat ook zo snel! Maar omdat augustus nu wel heel snel naar het einde gaat wil ik ze toch nog even aandacht geven! Het zijn twee fantastische acties! De bundel Colour Your Seizoen, vrij vertaald kleur je seizoenen, heb ik zelf ook en ik ben er heel blij mee. Het kleuren is letterlijk bedoeld in dit geval, het is een prachtige veelzijdig stempelset die heel geschikt is om in te kleuren. Als je terug bladert door mijn blogs kom je hem zeker een aantal keren tegen. Naast de bundel kun je ook een set watercolorpencils bestellen die niet in de jaar- en/of kerstcatalogus staan. Voorlopig zijn deze kleuren alleen verkrijgbaar in augustus! De Stempelset en de Dies zijn zowel los van elkaar en als set exclusief in augustus verkrijgbaar.

Bestelling plaatsen

….dus je hebt nu nog  maar 3 dagen als je een van deze producten wilt bestellen! Uiteraard verzorg ik graag je bestelling! Vul het bestelformulier in dan ontvang je van mij berichtje hoe je kunt betalen, na betaling plaats ik je bestelling en wordt je bestelling binnen 3 werkdagen bij jou thuisbezorgd. De bestelnummers van deze set vindt je hieronder.

Ontvang in Augustus

Dit is een hele leuke! Ontvang in augustus kortingsbonnen bij iedere € 60,00 die je bestelt. Als je van bovenstaande aanbieding bijvoorbeeld de Stempelset en de Watercolorpotloden bestelt, kom je totaal op € 62,25. Bij deze bestelling krijg je dan via de mail een waardebon van € 6,00! Daarnaast hoef je de verzendkosten van € 5,95 niet te betalen omdat ik bij bestellingen boven de € 50,00 deze kosten voor mijn rekening neem.

Gebruik in September

De waardebonnen die je in augustus hebt ontvangen mag je inwisselen als je in september een nieuwe bestelling plaatst. Altijd leuk en vanaf 5 september mag je bestellingen plaatsen uit  de nieuwe Herfst/Wintercatalogus! En er staat weer heel veel leuks in……

Heb jij deze nog niet ontvangen? Stuur me een mailtje en er komt er valt er binnenkort een bij jou op de mat!

Vervolg mini-album

Het mini-album waarmee ik vorige week mee begonnen ben is toch iets groter geworden dan ik in van plan was. En te leuk geworden! Daarom gaan we er deze week nog fijn mee verder! Hier vast een klein sneak peakje van wat er morgen gaat komen….Stampin'Up! Mini-Album

Groetjes!

 

 

Translate »