Online Workshops en Thuispakketten

We hebben het allemaal kunnen zien afgelopen week, de lockdown wordt verlengd dus dat haalde weer een flinke streep door de “gewone”workshops bij mij thuis in de workshopruimte die ik gepland had.

Helaas zullen die voorlopig ook opgeschort zijn en wacht ik dit keer met plannen tot we weer meer zekerheid hebben dat iets ook werkelijk door mag gaan! Het is heel vervelend maar er zijn ergere dingen. En het betekend zeker niet dat ik stil ga zitten! Absoluut niet zelfs!

Workshop Online

Vandaag heb ik de eerste online workshop gedaan in mijn facebook-groep “Plezier met Stempels, Inkt &Papier”. Zolang als ik niet bij mij thuis aan de slag kan met workshops zal ik wekelijks een workshop doen in mijn facebook-groep. De ene week zal dat een Koffie&Kaart -online workshop zijn en de andere week doe ik een workshop met het materiaal uit de Thuispakketten. Beide zullen voor iedereen te volgen zijn en als je de pakketten wilt bestellen dan vindt ik dat natuurlijk heel fijn maar het is geen “must”om mee te doen!

Voor de Kaart&Koffie online workshop geef ik de woensdag voor de workshop op de groep door wat je klaar kan leggen als je mee wilt knutselen met mij. Wil je meer weten over de THUISPAKKETTEN klik dan HIER

Thuispakket # 1 – 2021

Wil je de workshop van Thuispakket #1-2021 nog een keer zien dan kan dat via onderstaande video. Ik werk met het pakket zodat je kan zien wat er in het pakket zit en wat er nog overblijft om zelf mee aan de slag te gaan. Tijdens deze workshop zijn er 5 kaarten met enveloppen gemaakt en een cadeaudoosje.

En dit zijn de kaarten die ik heb gemaakt tijdens de workshop online

Hieronder vindt je (bijna) alle producten die ik heb gebruikt voor deze kaarten en het cadeaudoosje:

Product List
Playing With Patterns Suite Collection
€ 99,50
Darling Donkeys Cling Stamp Set
€ 0,00
Layering Circles Dies
€ 42,00
Tasteful Labels Dies
€ 38,00
Stitched Rectangles Dies
€ 42,00
Card Stock A4 Coastal Cabana
€ 10,50
Coastal Cabana Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Card Stock A4 Crushed Curry
€ 10,50
Crushed Curry Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Calypso Coral A4 Card Stock
€ 10,50
Calypso Coral Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Night Of Navy A4 Card Stock
€ 10,50
Night Of Navy Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Purple Posy A4 Cardstock
€ 10,50
Highland Heather Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Basic Gray Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Blender Pens
€ 14,50
Watercolor Pencils
€ 19,25
Mini Paper Pumpkin B0 X
€ 9,00
Medium Daisy Punch
€ 19,00

Thuispakket # 2 – 2021

Het tweede thuispakket dat nog te bestellen is tot aankomende zondag is heel anders dan het eerste. De kleuren zijn minder fel en ik ga werken met een combinatie van de bundel Wensbloemen gecombineerd met een stempelset uit de Sale a Bration folder: Hartverwarmend een supermooie combinatie voor kaartjes waarmee je iemand laat weten dat je aan ze denkt en met ze mee leeft.

Het workshoppakket bestaat uit:

  • 6 x A4 kaartkarton – Basic Gray – Gray Granite – Petal Pink
  • 2 x A4 Whisper White kaartkarton
  • 6 st DSP 6 x 12″inch ( halve 12″inch vellen)
  • embellishment &lint
  • 5 x c6 enveloppen
  • 1 mini-pizzabox
  • werkbeschrijving ( via e-mail)

Het productpakket dat ik voor dit pakket heb samengesteld bestaat uit de bundel Hartverwarmend á € 62,00 en daar heb ik dan de stempelset Hartverwarmend als gratis Sale a Bration product aan toegevoegd. Bestel je dit productpakket dan krijg je dus het Workshop Thuispakket er gratis bij!

ONLINE WORKSHOP MET DIT PAKKET OP VRIJDAG 29 JANUARI 10.00 uur in mijn facebookgroep
Plezier met Stempels-Inkt&Papier

Kaart&Koffie pakketje

En dan zijn er nog de Kaart&Koffie Facebook-live workshops, de eerste editie daarvan is volgende week vrijdag 22 januari om 10 uur. Ik ga vast verklappen dat we dan met de Sale a Bration set Berry Blessings aan de slag gaan. Wil jij hiervoor een kaartpakketje ontvangen ( kosten € 5,00) dan kan dat nog worden besteld tot aankomende zondag 17 januari. Lekker met elkaar aan de slag met stempels, inkt en mooi papier! Leuker kan ik het nu even niet maken!

MORGEN ZIJN WIJ VAN HET LOVELY STAMPERS TEAM ER MET EEN VIDEO-HOP OP YOUTUBE! KOM JE OOK EEN RONDJE DOEN? FIJN WEEKEN EN TOT VOLGENDE WEEK! GROETJES ELLY

Translate »