On the Horizons; bloghop Stempelschatten mei

Laatste woensdag van de maand en dan hebben we een bloghop met Stempelschatten. Met deze hop willen wij jullie de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi laten (her)ontdekken door ze weer even in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets die je (nog) maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn! Deze maand het thema Iets te Vieren. Nu vind ik dat er altijd iets te vieren kan zijn; al is het maar dat het mooi weer is of we morgen lekker vrij zijn met zijn allen!

Voor een vriendin die morgen een dagje relaxen mag vieren maakte ik de kaart die ik ook voor deze hop gebruik. En daar heb ik een stempelset en designpapier voor gebruikt we de laatste tijd te weinig gezien hebben en eigenlijk meer verdienen. Beide komen uit de Minicatalogus januari – juni en gaan binnenkort het assortiment verlaten!

Stampin'Up! On the Horizons

On the Horizons

De bundel On the Horizons heb ik voor deze kaart gecombineerd met het mooie New Horizons Designpapier. Beiden zijn nog maar tot eind juni verkrijgbaar. Het papier is zo mooi dat het weinig extra’s nodig heeft. Voor de Funfold kaart die ik maakte had ik dan ook niet heel veel extra’s nodig. Heel subtiel wilde ik het houden en ik denk dat het aardig gelukt is.

Als je de kaart rechtop zet zie je goed dat de tekst net naast het verbind-deel op de achtergrond is gestempeld. Relax en geniet van je dag; ook dat is het leven vieren. Bovendien is het in deze wereld heel goed om een dag helemaal niets te hoeven doen; gewoon een beetje voor je uit staren, de horizon zien, alle vogeltjes zien vliegen – kortom gewoon even lekker in de relax!

Voor de kaart heb ik als basiskleur en stempelkleur het Evening Evergreen kaartkarton en de inktpad gebruikt. Voor de “tussenmatten” heb ik Soft Succulent kaartkarton gebruikt. Aan de binnenkant Basic White kaartkarton en aan de buitenkant dus dat mooie New Horizons Designpapier.

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar de andere deelnemers? Je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi. Ben benieuwd wat zij gemaakt hebben !

Fijne Avond nog en tot een volgende! Groetjes Elly

1 gedachte over “On the Horizons; bloghop Stempelschatten mei”

  1. Prachtige kaart, Elly. En een heel leuk modelletje. Creatieve groet, Yvonne

Reacties zijn gesloten.

Translate »