On Stage en Swaps

Stampin'Up! Swaps Swaps

Deze week is er tot spijt weinig gekomen van bloggen, er moesten swaps gemaakt worden! Dit zijn kleine ruilcadeautje die je bij On Stage,  hèt feest van Stampin’Up! door demonstratrice onderling worden geruild. En morgen is het zover! On Stage! Voor mij de eerste keer, ik heb er zin in maar vind het ook best een beetje spannend! Hierbij een kleine sneakpeak van mijn swaps…zondag komt er een uitgebreid verslag  met beschrijving van de Swaps online. Tot dan mogen jullie het hier mee doen 🙂 !

Nieuwsbrief Lovely Stamper

Iedere maand verzorgd onze upline Hèléne den Breejen een nieuwsbrief voor haar eerste lijns teamleden. Deze maand mocht ik een bijdrage leveren met een paar kaarten die ik ook graag aan jullie wil laten zien. Ze zijn gemaakt met de stempelset Flying Home.  Lekker veelzijdig en met een heerlijke lente touch! Voor de teksten heb ik de nederlandstalige stempelset sentimenten gebruikt.  Ik vind ze heel leuk geworden!

Kleurtechnieken

Voor alle drie de kaarten heb ik gebruikt gemaakt van kleurtechnieken, de eerste kaart is ingekleurd met de Stampin Blends, bij de tweede kaart heb ik stempel ingekleurd met de Stampin’Write Markers en kaart nummer drie is ingekleurd met de aqua painters. Heel leuk en rustgevend om te doen! Wil je het ook een keer proberen? Informeer dan naar de mogelijkheden! In overleg is er veel mogelijk.

Voor eind april staan er nog 2 workshops op het programma! Donderdag 19 april Stempelavond en vrijdagmorgen 20 april Koffie&Kaart. Volgende week meer hierover. We gaan in ieder geval aan de slag met de Petal Passion Bundel en DSP.  Je mag je al opgeven voor deze workshops

Bestellen gebruikte kaartmaterialen

Hieronder vind je de producten die ik gebruikt heb voor de kaartjes.  Ik verzorg graag je bestelling! Wil je meer informatie lees dit dan even op mijn pagina “Bestellen”    of  neem contact op met mij. Bij een bestelling boven de € 50,00 reken ik geen verzendkosten!

 

Translate »