On Stage april 2018

On Stage!

Gisteren was het dan zover, mijn eerste Stampin’Up! On Stage. Een bijeenkomst van demonstrators uit het hele land.  Wist nog niet helemaal wat ik er van mocht verwachten maar heb een topdag gehad! Vroeg op pad met mijn teamgenoten Wilma en Anne-Marie, op naar Utrecht voor een feestelijke bijeenkomst met heel veel mede SU demo’s, ruim op tijd in Utrecht om in te checken en na de check in  mocht er geswapt worden!

Stampin'Up! swapsSwappen

Swappen is een leuke gewoonte bij on stage, jij maakt een swapje (klein cadeautje of een leuke kaart) en ruilt dit met andere demonstrator. Ook ik had swaps gemaakt en begon eersts nog wat onwennig met ruilen. Al snel kreeg ik er steeds meer lol in en voor ik het wist was ik door mijn swaps heen en had ik een bak vol met allerlei leuks van mijn collega demo’s. Hieronder een paar foto’s met de swapjes die ik kreeg.

Thee met lekkernijen

En dan nu het swapje dat ik heb gemaakt. Ik hebmijn swap  gecased naar een idee van Claudia Maser en het basismodel naar eigen idee omgebouwd naar wat het is geworden een miniboekje met thee en lekkernijen……

De boekomslag is gemaakt van een stukje cardstock van 24,5 x 7,6 cm daarop plak je een stukje DSP van 7,6 x 9,5 cm. Vervolgens rillen op 3,5 – 6,5 – 14 – 17 cm. Vouwlijnen even navouwen en even opzij leggen.

Stampin'Up! swaps

Voor de theezakjes-houder gebruik je een stukje cardstock vann 16,8 x 15 cm. De lange ( 16,8) kant ril je om 7 – 9,8 cm, daarna draai je het cs een kwartslag en ril je het op 7 en 14 cm. Lijnen vouwen. Kleine stukje ( zie foto) wegknippen en in elkaar plakken.Stampin; Up! swaps

De houder voor de “zoete lekkernijen” is gemaakt van een stukje cardstock van 9,2 x 20,6 cm. Deze ril je op de lange kant op 2,2-9,2-11,4-18,4 cm, draai het cs een kwartslag en ril op 2,2 cm, de onderkant inknippen en een van de zijkantje wegknippen( zie foto) , rillijn navouwen en het doosje in elkaar plakken

Hierna alle drie de onderdelen in elkaar plakken en versieren naar eigen inzicht.

Bestellen.

Hieronder vind je de producten die ik gebruikt heb voor dit kleine cadeautje. Als je het na wilt maken of andere producten nodig heb van Stampin’Up dan  verzorg ik  graag je bestelling! Bij een bestelling boven de € 50,00 reken ik geen verzendkosten! Wil je meer informatie over Stampin’Up, workshops volgen of zelf demonstrator worden? Neem dan even contact op!

 

 

 

6 gedachten over “On Stage april 2018”

  1. Mooie Swap Elly, jammer dat ik er niet bij kon zijn maar volgende keer ben ik er weer. Fijne zondag!

Reacties zijn gesloten.

Translate »