Oei! Dat is heel jammer!

Er zijn van die dagen….dat je beter overal vanaf kunt blijven. Ik had een paar dagen geleden het geweldig idee opgevat om mijn website eens op te schonen. En dat had ik beter niet kunnen doen met een duf, ziekig hoofd. Want in plaats van de oudste berichten heb ik het laatste half jaar aan berichten verwijderd. Oei! Dat is heel jammer! Na diverse pogingen zowel door mij als door de provider blijken ze echt te zijn vernietigd helaas. Niet meer terug te halen!

En dan ben ik wel van het type; gedane zaken nemen geen keer , hoofd omhoog en weer opnieuw beginnen. Bij deze ga ik door waar ik was gebleven.

wat mag je nog verwachten?

Helaas heb ik door alle nieuwe maatregelen en adviezen rondom Corona alle Kerstkaart Workshops die op het programma stonden moeten cancelen. Oei! Dat is heel jammer!

Daarvoor in de plaats komt er van maandag t/m vrijdag een video online op mijn YouTube kanaal waarin ik iedere dag een ander kerstprojectje laat zien. Aftellen naar Kerstmis 2021 heb ik de serie video’s gedoopt. Ga eens kijken en vergeet je niet te aboneren!

Ben je lid van mijn facebookgroep Plezier met stempels, inkt en papier? let dan goed op bij verassende vrijdag!

Koffie Kaart&Kletsen online

Kom jij de deur bijna niet meer uit om welke reden dan ook. En vindt je het wel leuk en gezellig om met elkaar te knutselen en kletsen? Voor jou heb ik dan de oplossing! Iedere maandagmorgen en maandagavond kun je inloggen met een zoomlink via mijn facebookgroep ” Plezier met Stempels, Inkt&Papier” .

Iedere maandag zolang de R in de maand is….dus nog t/m april. En het kost je niets ….!

Zo weer even bijgepraat en vananvond ben ik er alweer….met een bloghop vol Stempelschatten.Tot dan! Groetjes, Elly

Translate »