Nooit gedacht dat het zo lastig kan zijn om weer aan de slag te gaan!

Ja echt je leest het goed! Het is na mijn heerlijke vakantiemaand echt lastig om een ritme te vinden! Het is gewoon lastig om uit te vinden wat het best bij me past. Een luxe-probleempje daar ben ik me van bewust hoor! Wie mij volgt weet dat er best veel veranderd is de afgelopen maanden. Zo heb ik de mogelijkheid gekregen om vervroegd met pensioen te gaan om meer tijd aan mijn Stampin’Up! bussines te besteden en meer tijd vrij te hebben voor mijn man en ons gezin. En daarnaast hebben we de afgelopen maand een heerlijk vakantie in eigen land mogen vieren. Daar hebben we van met volle teugen van genoten! Maar nu is het toch echt weer tijd voor een frisse, vrolijke en fruitige start!

Wat staat er deze maand op de agenda?

Op de agenda deze maand? Een Thuis-Pakket met het leuke Sweet as a Peach. Meer informatie over het Thuis-Pakket “Sweet as a Peach” vindt je HIER. Naast het thuis-pakket heb je deze mooie zomerse juli-maand ook de mogelijkheid om een workshop te komen doen bij mij thuis. Bij goed weer gaan we lekker naar buiten om te stempelen, te knutselen en natuurlijk lekker te kletsen! Met zomerse versnaperingen en keuze uit verschillende technieken! Meer informatie over de workshops vindt je HIER.

En dan zijn er ook nog de sneak-peeks met nieuw materiaal uit de mini-catalogus en de sale-a-bration folder staan ook voor deze maand op het programma! Heel langzaam maar ook heel zeker heb ik er weer enorm veel zin in om jullie via de FB-lives kennis te laten maken met de nieuwe spullen!

De facebook-live’s komen op verschillende dagen en tijden langs in mijn facebook-groep “Plezier met Stempels, Inkt en Papier”. De aankondiging hiervan zal ik zeker ook langs laten komen op mij n facebook-pagina “Elly Create”. Ga me volgen of wordt lid van de facebookgroep om niets te missen!

En dan is er ook nog een leuke papier-aanbieding!

De hele juli-maand kun je een selectie van het mooie Stampin’Up! Designpapier aanschaffen met een korting van 15%. Je kunt kiezen uit deze negen verschillende:

Product List

Fijn dat je er was! Goed Weekend en tot een volgende blog! Groetjes Elly

Translate »