Nieuwtjes van Stampin’Up

Nieuws en meer…

Hét nieuws afgelopen zaterdag was toch wel de colour revamp! En jullie mogen weten dat ik dit nieuws met gemengde gevoelens heb aangehoord…Er verdwijnen een paar van mijn favoriete kleurtjes en die zie ik met weemoed gaan. Maar er komen ook hele mooie kleuren voor terug en dat is altijd leuk! Ook de Classic Stampinpads zijn in een nieuw jasje gestoken met als resultaat dat het nog fijner werken is met de vernieuwde Stampinpads en dat is altijd goed toch!

Hieronder vind je de kleuren die gaan verdwijnen, waarbij ik mag vertellen dat van de in colors 2016-2018 de Flirty Flamingo een blijvertje wordt en is opgenomen in de vernieuwde Brights Collectie

En hier zijn de kleurcollecties die je in de nieuwe catalogus gaat vinden! Als je de nieuwe catalogus wilt ontvangen schrijf je dan in voor updates van mijn blog en laat me je adres even weten via dit contactformulier dan valt hij bij jou op de mat in mei!

 

Afscheid nemen

 we nemen ook afscheid van de volgende bundels. Een aantal van deze bundels gaan apart van elkaar mee door naar de Catalogus 2018-2019…maar als bundel zijn ze nu nog bestelbaar tot 31 mei en krijg je op de set als geheel 10% korting en dat is altijd mooi!

Dit zijn de stempels  de jaarcatalogus 2017-2018 waar we afscheid van gaan nemen… Ik heb in de lijst alleen de clear-mount of de photopolymeer sets opgenomen, maar als je op hout nog wilt bestellen kan dat natuurlijk ook! En voor alles geld OP=OP

En deze stempels uit de voorjaars/zomercatalogus gaan ook verdwijnen

Voor de overige produkten die retired worden kun je kijken op de webshop.  Schrik niet van de lange lijst  inktpads die retired worden. Een groot deel van de kleuren blijft gewoon in het assortiment maar gaat verhuizen van kleurfamilie en krijgt een nieuw jasje.  Als je de retired stampinpads nog graag lang wilt blijven gebruiken raad ik je wel aan om refils te bestellen zodat je er nog heel lang mee kunt doen! Alles is nog tot/met 31 mei te bestellen zolang de voorraad strekt. Uiteraard verzorg ik graag je bestelling! Bij een bestelling boven de € 50,00 worden er geen bestelkosten ( á € 5,95 ) in rekening gebracht. Je bestelling wordt na betaling direct doorgezet en door UPS bij jou thuis bezord.

 

 

 

 

Translate »