Mini-Album Zomerweekenden

Mini-Album

Mijn album waar ik de afgelopen twee weken over geschreven heb is klaar. Het mini-album over onze zomerweekenden. In juni en juli zijn wij bijna ieder weekend weg geweest met de caravan. En ieder weekend had wel iets speciaals, een familiebezoekje, een reünie, als voorbereiding op de bruiloft in Oostenrijk. Alleen het laatste weekend was puur en alleen voor de ontspanning. Het was een drukke zomer, een om nooit te vergeten!

Zomerse Kampeerweekenden

Stampin'Up! Mini-Album

 

En dit is dan de omslag geworden.  De basis is natuurlijk van het Basic Grey Cardstock gemaakt dat ik voor alle pagina’s in het album heb gebruikt.Voor de omslag heb ik gebruik gemaakt van het mooie Share What You Love DSP en de Colorful Seasons stempelset. Daarnaast heb ik een aantal stansen-sets gebruikt. Daarvan is de Large Letters Framelits er een die ik echt supermooi vind voor een scrap-foto boek en deze minialbums. De achterzijde heb ik heel clean en simpel gehouden met alleen midden onder een kleine ovaal in het Share What You Love DSP en de “Statement of my Heart”. Deze stempel is exclusief voor Demonstratrice’s van Stampin’Up! uitgebracht afgelopen voorjaar. En ik vind een prachtige spreuk. Ik heb aan dit album met veel liefde gewerkt en met een speciale reden gemaakt! Daarom vond het voor mezelf wel toepasselijk om het af te sluiten met deze spreuk!Stampin'Up! Mini-Album

Compilatie mini-album

Nog een kleine compilatie van alle pagina’s. Ieder twee met hun eigen “sfeer”

Wil je ook een leuk mini-album maken? Of wil je een scrap-fotoboek beginnen? En weet je niet hoe te beginnen? Neem dan contact op met mij en we plannen een of meerdere workshops waarbij ik jou op weg help!

Bestellen

De Stampin’Up! materialen die ik voor dit van het album heb gebruikt vindt je onder dit bericht! Wil je andere Stampin’Up! producten (mee) bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen verzendkosten! Uiteraard verzorg ik graag je bestelling! Als je naar aanleiding van dit mini-album een bestelling plaatst en je geeft dit aan bij je bestelling ontvang je van mij de werkbeschrijving er gratis bij. Na plaatsing van je bestelling krijg je van mij een berichtje hoe je kunt betalen. Zodra je betaling binnen is plaats ik je bestelling en wordt deze binnen 3 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

Fijne dag en doe iets creatiefs!

Elly

 

Translate »