Tutti Frutti Cards&Enveloppes mini album

Stampin'Up! minialbumMini Album

Vandaag het  Tutti Frutti cards&enveloppes mini album afgemaakt, en al zeg ik het zelf…het is heel leuk geworden! Wat een leuk projectje om te maken! En dan kunnen er nog extra’s (foto’s e.d.) aan toegevoegd worden. Ik wordt ook helemaal blij van de vrolijke voorjaarskleurtjes!  Als er belangstelling voor is wil ik hier zeker een keer een workshop in twee delen van maken. Voor dit album hebben we minimaal twee maal 2,5 uur nodig om het ook echt af te krijgen. Dus als je belangstelling hebt om een keertje zo iets te maken laat het even weten dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.  Vandaag laat ik de andere drie onderdelen van het album zien, voor het gemak noem ik ze blauw-geel- rozerood.

Blauw

Deze heb ik met de  Tutti Frutti cards&enveloppes in de kleur Pool Party gemaakt,  de kaart heb ik doormidden gesneden en daarna een helft nogmaal doormidden gesneden. Deze twee stukjes zijn gebruikt als mat op beide kanten. De linkerkant heeft een mat van Pool Party cardstock, daarop het stukje kaart en daarna heb ik een kaartjes uit het M&M Petal Passion Card Pack gebruikt. Deze heb ik ingekleurd met de Stampin’Blends Markers Pool Party en Old Olive, ook de kraaltjes en het vogeltje zijn gekleurd met de blends. De rechterkant is de enveloppe kant, hierop een mat van de kaart, een gestanste ovaal, bloemen en een extra layer, deze komen allemaal uit de Petal Passion bundel, in de enveloppe zit de andere helft van de kaart met een kleine  cirkeltab. Hierop komt later nog een foto.

Geel

Hiervoor is de Daffodil Delight kaart en enveloppe gebruikt uit de Tutti Frutti Cards& Enveloppes (gratis Sale a Bration product!) . Op de linkerkant, de enveloppekant,  zijn drie stiched cirkels geplakt , daarop een stempeltje uit de “a Good Day” set en uitgeponst met de Scalloped Cirkelpons. Verder heb ik nog een kaartje gebruikt uit de M&M set die diagonaal is doorgesneden en ook met de blends is ingekleurd. De rechterkant is ook de rechterhelft van de kaart, hierop heb ik een pocket gemaakt met een kaartje uit de M&M set die ik voorzichtig heb ingekleurd met de aquapainters, twee kleine tags erop en twee grotere tags erin en dan op de linkerkant nog een mat van Daffodil Delight cardstock met een stempel uit de Petal Palette bundel. Ook hier komt later nog een foto op, deze kant steek je in de enveloppe.

RozeRood

De laatste alweer! Hier is de kaart vastgelijmd in de enveloppe en heb ik de linkerkant bekleed met Bubbles&Fizz, daarop een Blushing Bride mat waarop is gestempeld met”Tranquil Tulips” en een klein hertje uit de “A Good Day”, dit is overigens de achterkant van de gele kaart….. Rechts is de Calypso Coral kaart uit de Tutti Frutti Cards&Enveloppes, hiervoor heb ik een bloem uitgeknipt uit een M&M kaartje en de randjes met een dauber een tintje Calypso Coral gegeven. De teksten  komen uit de Petal Palette bundel en ook de stans voor de  “sending lots of love”komt uit deze bundel. Voor de andere tekst heb ik een cirkelstans gebruikt uit de layering cirkles. Op de binnenkant van de kaart heb ik een mat geplakt van Whole Lot of Lovely DSP, daarop een kaartje uit de M&M Petal Passion, op de enveloppe twee cirkels uit dezelfde DSP serie, ingekleurd met de blends, op de cirkels twee vogeltjes uit het M&M card pack,  uitgestanst met de stiched framelits ingekleurd met de aquapainter, hieronder zit nog een stukje lint en uitgestanste takjes.

Ik vond het Mini Album erg leuk om te maken  en ben ook tevreden over het eindresultaat!

De produkten die ik heb gebruikt vind je hieronder en kun je allemaal via mij bestellen! Als je op een van de foto’s klikt wordt je direct door gelinkt naar de bestelsite van Stampin’Up, als je via deze site besteld moet je betalen met een creditkaart, wil je dit liever niet stuur me dan een mail met je bestelling en ik zorg dat jij je spulletjes zo snel mogelijk in huis hebt!

Al deze produkten zijn via mij te bestellen. Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag! Vul dan dit formulier in of stuur me een mailtje ellyrijnvissu@gmail.com , vergeet niet om artikelnummer en artikelnaam erbij te vermelden. Bij een bestelling boven de € 60,– reken ik geen verzendkosten! Tot en met 31 maart a.s. mag je bij een bestelling van €60 een gratis Stampin’ Up! product uitzoeken uit de speciale Sale A Bration folder! Deze vindt je in de kolom naast dit blog.

Groetjes en tot de volgende keer!

Translate »