Mijn Favoriete Feestdag; Bloghop Creatieve Harten oktober

Welkom op mijn blog! Vandaag doe ik weer mee aan een bloghop met de Creatieve Harten. En deze keer is het thema: Favoriete Feestdag. Nou dat is niet zo moeilijk, het zijn dan ook eigenlijk Feestdagen en dat is Kerstmis. Ik ben dol op alles rondom Kerstmis! Daarom voor deze hop een aantal Kerstkaarten.

Gift Wrapped

Stampin'Up! Gift Wrapped

Wat is dit een leuke bundel! Ik ben bij de laatste bestelling toch nog overstag gegaan en heb deze bundel besteld. Dus toen ik voor deze bloghop iets moest uitzoeken was de verleiding te groot om niet met deze stempels en pons aan de slag te gaan. Ik heb drie kaarten gemaakt met eenzelfde basis: Zwart Kaartkarton, Rood Kaartkarton en drie keer hetzelfde patroon van het TIS the Season Desingpapier en ze zijn alle drie toch ook weer heel verschillend.

Eenvoudig met een mooie Strik

Stampin'Up! Gift Wrapped

De eerste kaart is heel eenvoudig gehouden. Basiskaart-Cherry Cobbler mat-designpapier mat- een teksttag en de gestempelde strik die uitgeponst is met de bijpassende pons. Nog een paar rhinstone die rood gemaakt zijn met de dark Cherry Cobbler Stampin’Blend.

Voor de binnenkant van de kaart heb ik een Whisper White mat gesneden en daarop een strookje designpapier geplakt nog een paar stempels in de hoekjes en dan is kaartje 1 al klaar.

Cadeauverpakking als kaart

Voor deze kaart bijna dezelfde basis. Alleen is voor deze kaart Real Red kaartkarton gebruikt.Van dat kaartkarton zijn ook twee strookjes gesneden en daarna ge-embossed met de Subtle 3D embossing folder. Deze stroken zijn kruislings over elkaar heen geplakt. Op een cadeautje hoort een label met een lintje en ook daar is aan gedacht om alles tenslotte af te werken met een mooie strik. Als extraatje nog wat rhinestones voor het glimmertje dat echt bij de kerst hoort!

Omdat ik de witte mat aan de binnenkant van de eerste kaart wat “magertjes” vond heb ik deze kaart dubbel gemat aan de binnenkant en tot slot nog afgewerkt met stempels in rood en zwart.

De laatste kaart is ook gelijk de meest uitgebreide. Ook hier weer dezelfde basis als de vorige twee kaarten. Maar nu is er onder de “open gordijntjes” een witte mat met daarop de tekst gestempeld. Onder de strik is een extra strik geplakt en er zijn wat takjes toegevoegd. Ook de binnenkant van deze kaart is dubbel gemat en met de tekststempel en hulst-stempels compleet gemaakt.

Zelf aan de slag om kerstkaarten te maken? Geef je op voor een van de workshops Kerstkaart&Koffie of bestel een van de Thuispakketten Kerstkaarten&Koffie

Nog meer inspiratie…..

Ben jij benieuwd wat mijn mededeelnemers aan deze bloghop ervan gemaakt hebben? Ik wel en ga zeker even een rondje doen! Hop gezellig even mee.

Gebruikte Materialen en Bestellen

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hieronder staat een producttabel met de materialen en stempelsets die zijn gebruikt . Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De Hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS. Hieronder vindt je een producttabel met de producten die ik voor deze kaart heb gebruikt.

Product List
Gift Wrapped Bundle (English)
€ 38,50
Subtle Dynamic Textured Impressions Embossing Folder
€ 12,00
‘Tis The Season 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 14,00
Basic Black A4 Card Stock
€ 10,50
Whisper White A4 Card Stock
€ 11,75
Real Red A4 Card Stock
€ 10,50
Cherry Cobbler A4 Card Stock
€ 10,50
Real Red Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Cherry Cobbler Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Shaded Spruce Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Rhinestone Basic Jewels
€ 6,00
Cherry Cobbler Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
Shaded Spruce Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
Silver 3/8" Metallic-Edge Ribbon
€ 8,50
Sprig Punch
€ 22,00
Perfect Parcel Dies
€ 42,00

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je kunt je bestelling ook plaatsen via e-mail, via whatsapp of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Leuk dat je een bezoekje aan mijn Blog bracht! Laat gerust een reactie achter! Fijn Weekend en tot een volgende keer, Elly

4 gedachten over “Mijn Favoriete Feestdag; Bloghop Creatieve Harten oktober”

Reacties zijn gesloten.

Translate »