Mijn Favoriet uit de Stampin’Up Minicatalogus; Bloghop Creatieve Harten september.

Welkom op mijn blog! Vandaag doe ik weer mee aan een bloghop met de Creatieve Harten. En vandaag is het thema: Favoriet uit de Mini-Catalogus….pfff dat is moeilijk! Want ik vind zoveel leuk uit de catalogus! Ik heb dus gekozen voor het superleuke en mooie designpapier Plaid Tidings

Plaid Tidings en Love of Leaves Bundel

Doordat ik het Plaid Tidings DSP heb gekozen als favoriet kon ik mooi gaan combineren met verschillende stempelsets en bundels. En dit is ook weer zo’n mooie bundel! Mooie stempels en practige stansen. Het kriebelt om nog veel meer met deze bundel te gaan doen, Voor deze hop heb ik het bij deze kaart gelaten. Een combinatie van het prachtige designpapier, stempels en gestanst blad. En als je goed oplet zie je ook nog een andere favoriet van mijn op deze kaart.

Plaid Tidings en Gather Toghether

Hier heb ik het mooie designpapier gecombineerd met een terugkerende favoriet van vorig jaar. De Gather Toghether bundel. En ook dit jaar kan ik er niet omheen! Deze is te leuk om in de kast te laten staan en wordt inmiddels weer volop gebruikt! Heerlijke set om ook nog wat in te kleuren! Hou het maar in de gaten! Komende maand ga je zeker meer projecten zien met deze bundel!

Miniverpakking met Plaid Tidings

Als laatste nog een leuke verpakking voor een mini-Tablerone; ik heb deze eerder gezien bij de Paper-Pixie ( Julie Dimatteo) en de inch-maten omgezet naar centimeters. In een filmpje op mijn YouTube kanaal laat ik later deze week zien hoe ik deze verpakking maak. Ik heb deze verpakking afgelopen week gebruikt als gastenbedankje bij mijn Kaart&Koffie workshops. Maar hij is ook heel leuk als traktatie te gebruiken tijdens Halloween of St.Maarten – een traditie die hier in Flevoland nog steeds in ere wordt gehouden.

Dit is wat je nodig hebt voor deze verpakking:

  • een stukje kaartkarton van 11 cm x 8,5 cm
  • Ril de korte kant op 2,5 cm – 5 cm – 7,5 cm
  • Kwartslag draaien en de lange kant rillen op 2,5 cm en op 8,5 cm
  • een strookje designpapier 11 cm x 3,5 cm
  • een strookje kaartkarton voor een tekst-tag
  • een stukje kaarton om wat versiering op te stempelen

Nog meer inspiratie…..

Ben jij benieuwd wat mijn mededeelnemers aan deze bloghop ervan gemaakt hebben? Ik wel en ga zeker even een rondje doen! Hop gezellig even mee.

Gebruikte Materialen en Bestellen

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hieronder staat een producttabel met de materialen en stempelsets die zijn gebruikt . Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De Hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Product List
Plaid Tidings 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 14,00
Love Of Leaves Bundle (English)
€ 57,50
Gather Together Bundle
€ 46,75
Tasteful Textile 3D Embossing Folder
€ 11,00
Beautiful Autumn Bundle (English)
€ 61,00
Blackberry Bliss A4 Cardstock
€ 10,50
Blackberry Bliss Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Bumblebee A4 Cardstock
€ 10,50
Bumblebee Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Seaside Spray A4 Cardstock
€ 10,50
Seaside Spray Classic Stampin’ Pad
€ 9,00
Seaside Spray 1/2" (1.3 Cm) Scalloped Linen Ribbon
€ 9,75
Pretty Peacock A4 Cardstock
€ 10,50
Pretty Peacock Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
Pretty Peacock 1/2" (1.3 Cm) Scalloped Linen Ribbon
€ 9,75
Stitched So Sweetly Dies
€ 39,00
Layering Ovals Dies
€ 42,00
Melon Mambo A4 Card Stock
€ 10,50
Melon Mambo Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Multipurpose Liquid Glue
€ 6,00
Stampin' Dimensionals
€ 5,00
Mini Stampin' Dimensionals
€ 5,00
Tear & Tape Adhesive
€ 8,50

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je kunt je bestelling ook plaatsen via e-mail, via whatsapp of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Leuk dat je een bezoekje aan mijn Blog bracht! Laat gerust een reactie achter! Fijn Weekend en tot een volgende keer, Elly

8 gedachten over “Mijn Favoriet uit de Stampin’Up Minicatalogus; Bloghop Creatieve Harten september.”

    • Dank wel Henrike! Het duurt nog even voor het filmpje online komt. We zijn op vakantie…en soms kom je dan tijd tekort om alles op tijd af te hebben maar het filmje op zich is klaar. Alleen uploaden is even een probleempje?Gr.Elly

Reacties zijn gesloten.

Translate »