Met Vrolijke Viooltjes is het altijd Lente! Bloghop NL – Demo’s april

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

Laatste dag van april is dit keer op vrijdag. En op de laatste vrijdag van de maand doe ik mee aan de bloghops van de NL-demo’s. Deze blog’hop doen wij met een aantal Nederlandse Stampin”Up!demonstratrices. Maandelijkse wisselend van samenstelling en iedere maand met een ander thema. Deze maand kun je langs 11 verschillende blog’s hoppen. En iedereen heeft haar eigen invulling gegeven aan het thema Lente. Ben je net zo benieuwd als ik wat er is gemaakt ter inspiratie? Veel plezier!

Vrolijke Viooltjes

Naast tulpen is dit voor mij een van klassiekers als Lente-bode! Het viooltje! En dit jaar vinden we in de nieuwe Jaarcatalogus 2021-2022 de lente klassieker in de vorm van een prachtige bundel ( stempelset met stansen) en bijpassend designpapier. Hoe leuk is dat. Met deze prachtige bundel en de nieuwe In Colors 2021-2023 ben ik aan de slag gegaan voor deze bloghop.

Voor dit kaartje heb ik vooral de stansenset van de Vrolijke Viooltjes gebruikt. Ik heb uit Pale Papaya glimmer vellum de basis van de viooltje gestanst, de randjes van de bloemen zijn van Pale Papaya kaartkarton en de blaadjes van de violen zijn ook twee nieuwe In Colors: Evening Evergreen ( donkergroen) en Soft Succulent (lichtgroen). De tekst die op de vrolijk geschulpte basic white mat is gestempeld vindt je in de stempelset “Vrolijke Viooltjes”. En ook de stans die ik voor de mat heb gebruikt is in de nieuwe jaarcatalogus te vinden. Deze komt uit de Scalloped Contours stansenset .

Hetzelfde kaartje nogmaals maar in eenandere In Color kleur: Fresh Freesia

Kaartje met een kleine verrassing

Ja en als je dan toch bezig bent…waarom niet nog even een paar kaartjes met een kleine twist! Ook voor deze kaarten heb ik de stansen uit de bundel gebruikt maar dit keer is alles uitgestanst uit basic white kaartkarton en ben ik los gegaan met de Blending Brushes om kleur aan de viooltjes te geven. Voor de opbouw van het kaartje heb ik een fun-fold gebruik met een verrassing aan de binnenkant.

Dit kaartje laat ik volgende week ook zien bij de Catalogus-Launge tijdens een facebook-live. Een ook hier weer het Pale Papaya gebruikt en voor het tweede kaartje het van het scherm knallende Polished Pink

Alle producten die ik heb gebruikt zijn vanaf 4 mei a.s. te bestellen bij mij en alle collega Stampin’Up! Demonstrators.

Hop je gezellig nog even mee?

Ik weet zeker dat mijn collega demonstratrices het superleuk vinden als je ook even bij hen gaat kijken! Met dit thema kan het niet anders dan dat er veel inspiratie op te doen is. Als je al bezig was met de Hop ben je via Petra Timmer bij mij terecht gekomen en kun je nu doorhoppen naar Geke van der Vegt. Ben je bij Geke begonnen dan ben je nu rond!

Een lijstje met alle deelnemer, klik op de naam en je ziet haar blogbericht voor deze hop;

Geke van der Vegt

Ingrid Heijnen-Hermens

Daniëlle Bennenk

Annette Elias

Marion Kuijpers-van Eijsden

Annette Koolmees

Ellen Liefting

Hillery Schaad

Ingrid Ottens

Petra Timmer

Elly Rijnvis (hier ben je nu)

Superleuk dat je langs kwam op mijn blog! Nog veel plezier met hoppen en een hele fijne dag! Groetjes, Elly

15 gedachten over “Met Vrolijke Viooltjes is het altijd Lente! Bloghop NL – Demo’s april”

 1. Wat een leuke kaarten heb je met deze set gemaakt. De fun fold is ook een heel leuk model, heeft dit model nog een speciale naam?

  • Dank je wel Ingrid!
   Ik zou het echt niet weten of er ook een naam is.
   Het is een eenvoudig te maken funfold.
   Deze kaart maak ik maandag a.s. ook in de FB-live.

 2. Heel erg mooie kaarten Elly! Wat een prachtige kleurverhoudingen bij de eerste twee, en wat een leuk effect bij de dubbele openklapkaart!

Reacties zijn gesloten.

Translate »