Merry Christmas! Bloghop Positive Inkers december 2021

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

1 december! Niet te geloven dat we aan de laatste maand van 2021 zijn begonnen! En de eerste van de maand is de dag dat ik mee mag doen aan de bloghop met de Positive Inkers. Dit is een groep internationale demonstrators uit verschillende landen en wereld-delen die graag hun creataviteit met jullie delen!

Vandaag mogen we aan de slag met het thema Kerstmis. Dat blijft een van mijn favoriete thema’s. Mijn trouwe lezers weten dat. Voor vandaag ben ik aan de slag gegaan met de Classic Cloche. Helaas gaan we afscheid nemen van deze mooie bundel en vandaag is dan ook de uitverkoop begonnen van veel moois uit de mini-catalogus juli-december 2021. Je leest er meer over in dit blogbericht

#Simple Stampin

Dit eenvoudig te stempelen kaartje heb ik gisteren laten zien op mijn YouTube kanaal. In de aanloop naar Kerstmis komen van maandag tot en met vrijdag dagelijks .nieuwe video’s online met het thema Kerstmis. Soms is dat eenkaart, soms een gift card en ook wel kleine cadeautjes. Aangezien we in Nederland weer geconfronteerd zijn met een flink aantal beperkingen vawege het welbekende virus en ik mijn geplande wekelijkse kerst-kaartenbuffetten moest cancelen heb ik voor deze oplossing gekozen.

Een klein beetje meer!

Voor dit kaartje heb ik meerdere laagjes gebruikt. Ook weer in de wat zachtere pastelkleurtje. Een witte basiskaart. Een matje in Balmy Blue en daarop nog een ge-embossde mat in wit. De stolp om het gezellige dorpje heen gestempeld. Het geheel uitgestanst en als vierde laag op de voorkant van de kaart. Ook de binnenkant heeft natuurlijk een extraatje meegekregen

En dit is het sluitstuk

En omdat ik deze stempelset echt zo leuk vind heb ik ook nog een kaartje gemaakt met dat stapje meer. Voor deze kaart heb ik de afbeelding met de huisje drie keer naast elkaar gestempeld en het middelste tafereeltje een focuspunt. Hier heb ik door een extra stukje kaartkarton voor gebruikt nog een keer gestempeld en een iets extra’s meegeven door het verhoogd op te plakken. En natuurlijk is de binnenkant bijpassen gestempeld

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog. Ook de andere deelnemers vinden het heel heel fijn als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Rajaguru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Veel plezier met hoppen! Tot later en nog een fijne dag vandaag! Groetjes Elly

5 gedachten over “Merry Christmas! Bloghop Positive Inkers december 2021”

Reacties zijn gesloten.

Translate »