Lovely Stampers Facebookhop mei: Color&Contour

Vandaag de facebook hop zaterdag met de Lovely Stampers. Geen thema wel een suggestie; Ga voor nieuw! Nou is dat niet zo lastig met een nagelnieuwe jaarcatalogus! Alles is nieuw: de kleuren, de stempelset en de stansen die ik heb gebruikt; allemaal nieuw ! En mooi……

Je eigen DSP stempelen

Voor deze facebookhop het ik een beetje gesmokkeld. Ik heb de afgelopen veel gemaakt voor de Sneak Peek weken en daar heb ik ook met de stempelset laten zien hoe je een A4 vol kunt stempelen en zo je eigen Designpapier maken. En dat heb ik gedaan met de Color&Contour stempels. En naast deze stempelset heb ik de Hostess set Natural Textures gebruikt. Daarvoor gebruikte ik de kleuren uit de nieuwe In Color2021-2023 collectie. Geweldige stempelset en prachtige kleuren. Als je wilt wetren hoe ik dit gedaan heb bekijk dan deze video:

Vier kaarten

En van dat ene gestempelde A-4 vel kun je dan mooi 4 kaarten maken. Ik heb goed gekeken welke kleuren er het meest zichtbaar waren op de verschillende matten en hand daarvan heb ik de kleuren van de basiskaarten gekozen. De kaart hierboven een het basiskaart in de kleur Polished Pink. En de kaartjes hieronder hebben een basiskaart van respectievelijk : Soft Succulent-Fresh Freesia-Pale Papaya. De teksttags zijn uitgestanst uit de stansen die samen met deze stempelset een bundel vormen ( dus bestel je deze set als bundel krijg je 10% korting!) deScalloped Contour stansen.

Wil jij dit ook eens doen? Ik heb vier workshops op het programma staan waarin je het kunt komen proberen! Langzaam aan ga ik weer beginnen met workshops bij mij thuis nu we weer twee gasten mogen ontvangen; neem een kijkje in de Worshop@genda

Gebruikte Producten

De Producten die ik heb gebruikt zijn allemaal te bestellen via mijn webshop of direct bij mij via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com of dit bestelformulier. Hieronder vindt je een een producttabel met alles wat ik voor de kaarten heb gebruikt.

Product List
Color & Contour Bundle (English)
€ 60,25
Natural Textures Host Cling Stamp Set
€ 16,00
2021–2023 In Color A4 Cardstock
€ 11,00
2021–2023 In Color Jewels
€ 8,50
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Polished Pink Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Fresh Freesia Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Soft Succulent Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Evening Evergreen Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Pale Papaya Classic Stampin' Pad
€ 9,00

Op welke manier jij wilt gaan bestellen is aan jou! Als je in de webshop bestelt vergeet de hostcode niet te gebruiken, deze vindt je naast dit blogbericht in de zijbalk. In de webshop kun je betalen via PayPal of een creditkaart. Bestel je direct bij mij dan heb je de keuze om te betalen via een Tikkie of een betaalverzoek. Hieronder vindt je de producttabel met gebruikte producten.

Translate »