Danielle Kassing

Lovely Stampers Facebookhop: Feest!

Feest!

Feest is het thema van onze facebookhop vandaag. En bij Feest denk ik als eerste aan verjaardagen. Deze week zijn er ook nog eens twee bijzondere dames dames jarig (geweest). De teamleider van dit Lovely Stampers team  Hélène was jarig en vandaag is haar dochter jarig!  Dus de keuze voor deze verjaardagskaarten  was snel gemaakt. Leuke set om mee te stempelen deze Birthday Statements! En met een stempel heb je gelijk een heel feestelijk resultaat.

Kaart voor de jarige van vandaag

Voor deze kaart ben ik uitgegaan van de Bright Color collectie. De basis en layer zijn van Bermuda Bay Cardstock waarbij ik de layer verhoogd heb opgeplakt met dimensionals. Ik heb gestempelt met versamark op Whisper White cst. en voor het embossen heb ik de copper emboss powder  gebruikt.  Daarna de kaart voorzichtig ingekleurd met de watercolorpencils. Als laatste de tekst ‘it’s your dag”gestempeld en uitgeponst met de classic labelpons.

Kaartje voor HéLène

Stampin'Up! Birthday Statements

Zelfde technieken met de Subtles Color collectie.  Een witte basis, petal pink layer en witte embossing.  De andere stempels uit de set “Birthday Statements” en een totaal andere kaart. Zo eenvoudig kan het zijn om twee heel verschillende kaarten te maken! Deze stempels ga ik zeker ook nog een keer gebruiken voor het # simplestamping project van Stampin’Up! Prachtige set om een eenvoudige maar mooie verjaardagskaart mee te maken. Als je nog niet rondgehopt heb op facebook ga dat dan zeker even doen want mijn teamgenoten hebben ook prachtige feestelijke projecten gemaakt

Bestellen

Als je Stampin’Up! producten wilt bestellen verzorg ik graag je bestelling! Wil je een van de producten bestellen die je in dit bericht hebt gezien? Die vind hieronder in de productcarousel. Hierin vindt je de producten met foto, bestelnummer en prijs.  Klik je op een van de foto’s kom je direct in mijn webshop. Als je daar een account aanmaakt kun je direct een bestelling plaatsen. Deze bestellingen kunnen tot op heden alleen met een creditcard betaald worden. Heb je geen creditcard?  Tegenwoordig is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te schaffen waar je zelf een bedrag op zet. Op deze manier zou je gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om rechtstreeks via mijn webshop kunnen bestellen.

Wil je liever geen creditkaartbestelling plaatsen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je plaatst je bestelling via dit formulier.  Zodra ik je bestelling heb ontvangen kijk ik of alles op voorraad is en of je wel je gratis Sale.a.Bration product heb toegevoegd!  Je  krijgt  van mij bericht met een betaalverzoek. Bij deze bestelling komen er € 5,95 verzendkosten bij het totaalbedrag!  Na ontvangst van je betaling plaats ik direct je bestelling en wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

Als je in de gelegenheid bent om je bestelling op te komen halen bij mij thuis kun je twee keer maand meebestellen met een verzamelbestelling. De eerste en derde vrijdag van de maand plaats ik deze bestellingen. Je bespaart hier de verzendkosten. Zodra de alles binnen is bij mij krijg je een berichtje dat je je bestelling op mag komen halen.

Morgen komt het vervolg van de teamdag op dit blog, kom je dan ook weer langs?  Groetjes, Elly

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »