Lovely Stampers facebook hop; ik zeg het met bloemen!

Deze zaterdag smokkel ik een beetje. Ik zeg het met bloemen omdat ik daar heel graag mee werk. En vandaag hebben we ook de teamdag van het Lovely Stampersteam met de Hortensia’s in de hoofdrol. Dus ik dacht; doe eens gek en zeg het met deze bloemen!

In de afgelopen weken heb ik heel veel met de hortensia’s gewerkt en er eigenlijk nog maar weinig van laten zien! Daarom nu drie keer twee kaartjes. En de kaartjes zijn telkens net een tikkeltje verschillend.

Bloemenrandkaartjes

Deze eenvoudig te maken kaart is toch geweldig om te zien. Hier laat je designpapier gewoon het werk voor je doen! Prachtig papier maakt mooie kaarten. En van deze mooie kaarten heb ik er dus niet 1 maart twee gemaakt! De oplettende kijker heeft natuurlijk ook allang gezien dat ik hier een van de vlinders uit de pre-pre-order bundel heb gebruikt! Het complete productpakket voor deze vlinders vindt je HIER

Alleen maar mooi papier…

Tsja…hier hoef ik toch eigenlijk helemaal niets aan toe voegen? Bijna alleen maar Designpapier gebruikt. een teksts en wat stanswerk en je hebt gewoon een mooi kaartje. Hoe moelijk wil je het hebben? Het mooie hortensia designpapier shop je HIER.

En met het Mercury Acetate Glass…

met dat mercury acetat glass kun je er dus ook nog iets heel moois van maken! Ik heb de kaarten met ontzettend veel plezier gemaakt als voorbeeld voor een online workshop. De Hemelse Hortensia Suite is een van mijn favorieten uit de minicatalogus. Het is ook een van die bloemen die nooit in mijn tuin zullen ontbreken! En deze…deze gaat nooit meer weg. Dit is een blijvertje. Wil je er meer mee zien ? Op mij YouTube Kanaal zijn verschillende video’s te vinden met deze prachtige collectie! En de complete collectie shop je HIER

Tot volgende week en een heel fijn Weekend! Groetjs Elly

Translate »