Lovely Stampers Facebook Hop; Baby Pull Toys

Vandaag de facebook hop zaterdag met de Lovely Stampers. Geen thema wel een suggestie; Cute! Dan ga ik met de baby-stempelset aan de slag! Eenvoudige kaarten. Zachte kleuren maar geen traditionele . Het zijn drie kaarten geworden. En van de laatste die ik maakte heb ik ook een video opgenomen. Stempel je lekker even mee?

Baby Pull Toys kaarten

De kaart op de foto hierboven zal je herkennen uit de Hop. Voor deze kaart heb ik gekozen voor de kleur Coastal Cabana. Maar voor het kleuren van de speelgoedbeestjes moest ik gebruikt maken van de Bermuda Bay Stampin’Blends. Niet van alle kleuren zijn er Stampin’Blends. Maar met behulp van de Color-Lifter Blend heel ver. Ook de pareltjes die ik als embellishment heb gebruikt zijn op kleur gemaakt met behulp van de Stampin’Blends

Een ontwerp, drie kaarten, drie kleuren

Het tweede kaartje is gemaakt in het Soft Sea Foam. Een hele zacht groene pastelkleur. De kaarten zijn niet de standaard maten maar slim-line kaarten; dit zijn de afmetingen van de kaartbasis en de matten:

  • basiskaart basic white kaartkarton ; 21 cm x 20 cm; rillen op 10 cm ( 20 cm kant)
  • gekleurd kaartkarton: 20,5 cm x 9,5 cm
  • basic white kaartkarton: 19 cm x 8 cm

De laatste kaart is gemaakt in het zachtgeel; So Saffron. Hele zachte kleuren en supermooi om daar een lieve babykaart mee te maken. De laatste uit deze rij;

Gebruikte Producten

De Producten die ik heb gebruikt zijn allemaal te bestellen via mijn webshop of direct bij mij via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com of dit bestelformulier.

Op welke manier jij wilt gaan bestellen is aan jou! Als je in de webshop bestelt vergeet de hostcode niet te gebruiken, deze vindt je naast dit blogbericht in de zijbalk. In de webshop kun je betalen via PayPal of een creditkaart. Bestel je direct bij mij dan heb je de keuze om te betalen via een Tikkie of een betaalverzoek. Hieronder vindt je de producttabel met gebruikte producten.

Product List
Baby Pull Toys Cling Stamp Set
€ 24,00
Basic White A4 Cardstock
€ 11,75
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
So Saffron Classic Stampin' Pad
€ 9,00
So Saffron A4 Card Stock
€ 10,50
So Saffron Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
Petal Pink Stampin' Blends Markers Combo Pack
147272
€ 11,00
Pearl Basic Jewels
€ 6,00
Banners Pick A Punch
€ 28,00

Tot volgende week en een heel fijn Weekend! Groetjs Elly.

Translate »