Leuke Techniek-Embossen; Bloghop april met Stempelschatten

Na de koningsdag van gisteren is het vandaag op de vierde woensdag van de maand. En dat is de woensdag voor de maandelijkse bloghop met “Stempelschatten”. Dit is een hop met een groep Nederlandse Demonstratrices die aandacht geven aan de stempelschatten die we in ons assortiment hebben. Even wat extra aandacht voor de mooie producten die een beetje vergeten dreigen te raken! En deze keer doe ik dat met de Nederlandse Stempelset “Bijzondere Zonnebloemen“. En omdat het thema deze keer “embossen” is heb ik ook een embossingfolder gebruikt: de …. En voor de teksts heb ik de heat-embossing techniek gebruikt. Maar eerste terug naar de stempelschat die gelukkig nog een jaartje blijft!

Bijzondere Zonnebloemen

Het thema is embossen en daar heb ik deze keer het vellum-papier voor gebruikt in combinatie met de Greenery embossingfolder. Ook deze folder mag blijven! Voor de basiskaart en de eerste mat heb ik basic white kaartkarton genomen . Op die witte mat heb ik met Memento-inkt twee zonnebloemen gestempeld en daar het ge-embossde vellum op vastegeplakt. Deze combinatie is verhoogd met dimensionals op de basiskaart geplakt.

Voor de blikvanger op de kaart, de grote zonnebloem, heb ik ook memento gebruikt om de contouren te stempelen. Vervolgens heb ik meerdere kleuren van onze Stampin’Blends gebruikt. En dan vooral de lichte tinten van de combo’s. Zo heb ik in meerdere kleurlagen de zonnebloem extra dimensi gegeven, gebruik makend van de schaduwlijnen die in de stempel te zien zijn

Heat-embossen

Voor de tekst heb ik een stukje Basic Black kaartkarton gepakt. Daar heb ik met Versamark inkt een tekst op gestempeld. Wit embossing-poeder erover. De heattool erbij om het te poeder met de inkt te versmelten en zo heb je een helderwitte tekst. Blijft toch altijd weer leuk om te zien hoe dat uitpakt. Als jij je afvraagt waar komt deze tekst uit? Dit is een tekst uit een nieuwe Nederlandse Stempelset: de Vrolijke Viooltje die je vanaf 4 mei kunt gaan bestellen!

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar een van mijn collega-demonstratrices die meedoen aan deze bloghop, je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi. Ben benieuwd wat zij gemaakt hebben !

Gebruikte Producten

Product List
Bijzondere Zonnebloemen Bundle (Dutch)
€ 62,00
Greenery Embossing Folders
€ 9,75
Basic White A4 Cardstock
€ 11,75
White Vellum A4 Card Stock
€ 12,00
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
So Saffron Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
Daffodil Delight Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
Mango Melody Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
Calypso Coral Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
Cajun Craze Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
Soft Suede Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
Stampin' Blends Color Lifter
€ 5,50
Heat Tool - Eu Plug
€ 36,00
White Stampin' Emboss Powder
€ 7,25
Versamark Pad
€ 11,50

Natuurlijk zijn de producten die ik heb gebruikt via mij te bestellen. Klik je op een van de foto’s in het producttabel hierboven kom je direct in mijn webshop. In de webshop betaal je de bestelling via PAYPAL of een Creditkaart. Vergeet bij een bestelling in de webshop de HOSTCODE niet te gebruiken! Je ontvang van mij altijd een kleine attentie als dank je wel voor je bestellen. Meer informatie hierover vindt je op de BESTELLEN pagina.

Liever niet in de webshop bestellen maar direct via mij? Dat kan ook; stuur een e-mail naar ellyrijnvissu@gmail.com of vul dit bestelformulier in. Je ontvangt voor de betaling van je bestelling naar keuze een TIKKIE of een Betaalverzoek.

Ben je benieuwd naar de nieuwe producten uit de komende catalogus? Neem dan eens een kijkje op mijn facebookpagina of YouTube kanaal. Iedere dag een nieuwe Sneak Peek tot aan 4 mei. Nog een hele fijne avond! Groetjes Elly

7 gedachten over “Leuke Techniek-Embossen; Bloghop april met Stempelschatten”

Reacties zijn gesloten.

Translate »