Let’s Celebrate Stampin’Up!’s Sale a Bration!

Laatste vrijdag van de maand is deze keer weer bloghop vrijdag. Dat doe ik vandaag met een select gezelschap Nederlandse Demonstratrices. Het thema is Celebrate! En wat heb ik ervan gemaakt. Let’s Celebrate de Sale a Bration! Want nog iets meer dan een maand duurt dit weggeef feestje! Bij iedere bestelling vanaf € 60.00 mag je een gratis cadeau uitzoeken uit de Sale a Brationfolder. Als dat geen feestje is weet ik het ook niet meer.

Stampin'Up!Friendly Hello

Friendly Hello

Hello en dat is altijd vriendelijk bedoeld. Het is ook de naam van dit geweldige Sale a Bration Product. Deze set wil ik vandaag nogmaals* extra in het zonnetjes zetten. De kleuren zijn mooi, het designpapier is mooi en ook de stempelset en de teksten zijn geweldig. De combinatie van dit designpapier en deze stempelset is een van de feestelijke Sale a Bration items ( verkrijgbaar bij een bestelling vanaf €120,00) .

#SimpleStamping

Stampin'Up! Friendly Hello

Dit is een zogenaamd #simplestamping kaartje. Een term die bij ons Stampin’Up! demonstratrice bekend staat als de kaartjes voor de beginnende stempelaar. Maar is het niet gewoon de kunst van het weglaten dat een kaartje mooi maakt? En als ik eerlijk ben dan is daar voor mij niets eenvoudigs aan!

Eenvoudig&Meer

Stampin'Up! Friendly Hello

Dit zijn de kaarten die ik het meeste maak! Een paar laagjes. Een uitgestanste label. De afbeelding iets meer in de focus door het in een cirkel te plaatsen en natuurlijk een beetje bling erbij. Niet te moeilijk maar wel het materiaal gebruiken dat je hebt. Blijft gewoon leuk om het zo te doen.

Als je dan toch op gang bent…

Stampin'Up! Friendly Hello

En als ik de smaak te pakket heb, lekker aan de slag ben dan wil ik er ook nog wel eens helemaal voor gaan en echt alles uit kast trekken. Het enige dat ik op dit kaartje niet gebruikt heb is een lintje. En als ik hem zo bekijk had dat er best nog een mooi strikje op kunnen maken! De Enveloppen stempel ik altijd bijpassend aan de kaartjes; heeft de postbode ook eens iets leuks om tegen aan te kijken.

Celebrate de Sale a Bration!

We hebben nog een volle maand om de Sale a Bration te vieren! Doe gezellig met ons mee en kom langs bij voor een workshop. Maak kennis met de geweldige producten van Stampin’Up! en wie weet zeg jij einde volgende maand: ik heb er een geweldige hobby bij. Meer informatie over de workshops bij mij thuis vindt je op deze pagina: Workshop@genda

Hop je nog even door?

Deze hop doe ik natuurlijk niet alleen. Samen met mij hebben nog ander NL Demonstratrices hun licht laten schijnen op het thema “Let’s Celebrate”. Neem ook even de tijd om bij hen langs te gaan en hop nu door naar Annette Elias van de Kijkkast. Annette heeft er vast weer iets heel moois van gemaakt! Veel plezier met hoppen!

En dit zijn alle deelnemers:

Jacqueline Bobeldijk

Annette Koolmees – Kreaneeltje

Ellen Liefting – Crafting bij Ellen

Lotte Noordzij Walther -A Lotte Stamping Fun

Elly Rijnvis – Papier Plezier (hier ben je nu)

Annette Elias – de Kijkkast

Superleuk dat je langs kwam op mijn blog! Nog veel plezier met hoppen en een hele fijne dag! Groetjes, Elly

*als je de kaarten denkt te herkennen; dat klopt!

7 gedachten over “Let’s Celebrate Stampin’Up!’s Sale a Bration!”

  1. Wat een ontzettend leuke set kaarten heb je gemaakt. En van jouw hele post wordt ik trouwens blij! Zo heerlijk enthousiast! Ik vind het gaaf dat je drie varianten laat zien, voor elk wat wils. Iedereen kan het naar eigen smaak, inzicht en kunnen gebruiken. Dat is het mooie van stempelen! Tof gedaan, ook je enveloppen!

Reacties zijn gesloten.

Translate »