Let’s Celebrate! Bloghop Positive Inkers januari 2022

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

De eerste dat van weer een heel nieuw jaar! Als eerste wil ik iedereen een Heel Goed, Gezond en Creatief 2022 toewensen! We beginnen het jaar goed! Een bloghop met het Positive Inkers Global Designteam. Dit is een groep internationale demonstrators uit verschillende landen en werelddelen die graag hun creativiteit met jullie delen! Deze maand is het thema Celebrate! En er valt gelukkig nog genoeg te vieren!

Nog heel even – op 4 januari – dan gaan we weer van start met een nieuwe minicatalogus en de eerste Sale-a-Bration periode van dit jaar! Een mooie start van wat hopelijk ook een mooi jaar gaat worden!

Omdat wij in Nederland momenteel in de zoveelste lockdown zitten en er niet uitbundig kon worden gevierd heb ik ervoor gekozen om hier mijn eigen feestje te maken met de Rainbow of Happiness bundel. Of zoals we het in goed Nederlands zeggen ik maakte een Regenboog met allemaal Blije Vrolijke Kleuren!

Deze bundel is vanaf 4 januari te bestellen en je vind hem in de minicatalogus op pagina 18. Hoe leuk is het dan om gelijk ook het bijpassende desingpapier uit de sale a bration folder ( blz.8) mee te kunnen bestellen.

Hierboven laat ik een Simple Stampin kaart zien. Hierbij is het principe dat je alleen stempels-inkt-papier gebruikt en dat heb ik dan ook gedaan. Een eenvoudige kaart met lekker veel kleur. Wil je het een keertje komen proberen? Maak een afspraak voor een workshop! Stempelen is zo leuk en er is zoveel meer te ontdekken! Ook ik kom nog iedere keer nieuwe techniekjes tegen die ik uit wil proberen, er staat nog genoeg op mijn lijstje!

Nog meer Happiness!

Heb je een stans- en embossingmachine dan is de bundel Rainbow of Happiness nog leuker want dan kun je met de stansen uit deze bundel alle kanten op.

Het is maar net welk papier je voorhanden hebt! Ik vind de stans- en embossingmachine dan ook echt een aanrader! Een prachtig stuk gereedschap voor iedereen die graag met mooi papier in de weer is! Of het nu het maken van kaarten is, journaling of scrap/fotoboekjes maken, overal kun je de stansen gebruiken en dan is deze machine onmisbaar!

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog. Ook de andere deelnemers vinden het heel heel fijn als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Rajaguru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Blijf Gezond, blijf creatief en tot een volgende keer! Groetjes Elly

NOG GEEN MINICATALOGUS EN SALE-A-BRATIONFOLDER ONTVANGEN? JE KUNT ZE AANVRAGEN DOOR DIT FORMULIER IN TE VULLEN EN TOT AAN HET EINDE VAN DEZE WEEK DOE IK ER HET GRATIS MAKE@HOME PAKKETJE BIJ;

WAT MET HET MAKE@HOME PAKKETJE KUNT MAKEN LAAT IK ZIEN IN OP VRIJDAG 14 JANUARI OM 14.00 UUR

4 gedachten over “Let’s Celebrate! Bloghop Positive Inkers januari 2022”

Reacties zijn gesloten.

Translate »