Laatste kans Sale a Bration 2022!

Nog maar twee dagen en dan zit de tweede Sale a Bration periode van dit jaar er weer op! En als jij er nog gebruik van wilt maken dan zou het jammer zijn als je dat net mist! Nog even alle lopende acties op een rijtje:

Instappen tijdens de Sale a Bration

LAATSTE KANS om deze prachtig planner GRATIS te bemachtigen!

Ga jij voor dit mooie aanbod? Koop dan een starterkit en wordt lid van mijn team PapierPlezier en de wereldwijde Stampin’Up! familie dan ontvang je bij de het toch al uitgebreide startpakket het GRATIS Making Plans-pakket! Dit pakket bestaat uit:

  • Een prachtige planner
  • stempelset
  • notitieboekjes

Voor het startpakket betaal je € 129,00 – en dat stel je helemaal zelf samen!

Kies voor € 175,00 aan producten uit de lopende catalogi !

Daarnaast onvang je GRATIS catalogi & GRATIS verzending

Bovendien heb je dan ook nog eens minimaal tot Januari 20% voordeel op al je aankopen! Dit is een geweldig aanbod en prachtig cadeau (deze planner is niet te koop)

Meer weten ? Neem dan nu contact op met mij want deze aanbieding verloopt op 31 augustus!

Of ben je een snelle beslisser die deze buitenkans niet laat lopen? Waag de stap en meld je aan! KLIK HIER

en…als je een lange wensenlijst is dit ook een hele mooie optie om deze lijst korter te maken! Je kunt even snuffelen aan de wereld die Stampin’Up! heet en je kunt je wensenlijst een stuk inkorten….zonder verdere verplichtingen! Want als jij besluit; het is het toch niet voor mij – geen verplichtingen of kleine lettertjes en je alles wat je hebt aangeschaft is gewoon van jou.

Sale A Bration

Stampin'Up! Sale a Bration
klik op het plaatje om de folder te zien

Hierboven nog een keertje de Sale a Bration folder en de aanvullende Fleyer. In de gekleurde cirkels is aangegeven welke producten je uit mag kiezen bij een bestelling vanaf € 60,00 en welke bij een bestelling vanaf € 120,00. Voor alle duidelijkheid: in het starterpakket kunnen GEEN Sale a Bration producten gekozen worden.

Bestellen?

Dat kan op verschillende manieren:

Geef je bestelling even door via e-mail; ellyrijnvissu@gmail.com doe je dat voor morgen 21.00 uur dan gaat jouw bestelling nog mee met de verzamelbestelling en kun je besparen op de verzendkosten!

Of gelijk in mijn webshop, bestelling wordt direct thuisbezorgd, betalen via ideal mogelijk!

Zijn er nog vragen? KLik dan even hier CONTACT . Telefonisch ben ik niet altijd bereikbaar maar als je even een berichtje in mijn mailbox of op mijn voicemail achterlaat neem ik zo snel mogelijk contact op.

……niet te lang nadenken want sale a bration 2022 is morgen om 23.59 uur echt voorbij….

Groetjes en tot donderdag! Elly

Translate »