Laatse dag februari: laatse kans dag voor veel actie’s en pakketten

Even blogberichtje voor alle “laatste kansen” waar je vandaag tot 20.00 uur nog gebruik van kunt maken. Als eerte Sale a Bration; wil je nog gebruik maken om gratis iets uit te kunnen zoeken bij een bestelling vanaf € 60,00? Bestel dan vandaag nog! Dit kan via dit formulier, via e-mail: ellyrijnvissu@gmail.com

Klik je op de knop hieronder kun je de Sale a Bration folder online bekijken :

LAATSTE KANS SALE A BRATION INSTAPACTIE

En met het einde van de sale a bration komt er dan ook een einde aan deze geweldige instapactie: vandaag de laatste dag dat dit nog kan; dan moet je dus echt snel beslissen nu als je dit nog wilt!

LAATSTE DAG BESTELLEN THUISPAKKET #5

Het kan nog vandaag! tot 20.00 uur. Dit mooie pakket bestellen- al dan niet met de bundel! Het laatste Sale a Bration Thuispakket! En zoals het vorige pakket ook deze keer weer Bloemen! Voor dit pakket gebruikte ik de Fine Art Floral Suite die je vindt op blz 32 en 33 van de Minicatalogus januari – juni. Ik heb een selectie gemaakt uit de kleuren van het designpapier voor de gekleurde vellen kaartkarton die je in het pakket vindt. Daarnaast krijg je natuurlijk Whisper White en alle labels en onderdelen die ik uitgestanst heb voor de voorbeelden. Geen stempelafdrukken omdat dit nu eenmaal niet mag i.v.m de © en angelpolicy. Maar wel de mogelijkheid om ook de bundel weer mee te bestellen en zo het hele thuispakket gratis erbij te ontvangen! En uiteraard ook nog een sale a bration item! Bestel je de bundel mee lees hieronder dan nog even verder want dan heb ik nog een leuke extra voor jou

LAATSTE DAG BESTELLEN KAART&KOFFIE PAKKETJE HEMELSE HORTENSIA

Voor de online workshop Kaart&Koffie van 5 maart ga ik aan de slag met het geweldige Hemelse Hortensia productpakket. Het kaartpakketje kost € 7,50 incl. verzendkosten. In het kaart&Koffie pakket vindt je:

  • drie keer kaartbasis
  • drie keer alles wat ik gebruikt heb voor de opbouw van de kaarten (behalve de stempelafdrukken ivm ©copywrite en angel policy)
  • drie C6 enveloppen
  • extra embellishments

Wil jij een kaartpakketje ontvangen voor twee-wekelijkse online workshop van vrijdag 5 maart in mijn besloten Facebookgroep? Bestellen kan via onderstaand formulier. Het pakketje is te bestellen t/m zondag 28 februari. Lekker met elkaar aan de slag met stempels, inkt en mooi papier!

LAATSTE DAG FEBRUARI-ACTIE 40-60

Ga je vandaag nog bestellen? Dan ontvang je bij iedere bestelling vanaf € 40,00 – 1 lotnummer en vanaf € 60,00 onvang je twee lotnummer bij € 100 dan 3 bij 120 krijg je er 4 enz. Trekking vindt plaats op vrijdag 6 maart tijdens de FACEBOOK LIVE; Kaart&Koffie online . En dit doe ik omdat wij geen feestjes kunnen geven. De laatste dag van januari mocht ik 60 worden en door de lockdown konden we vieren en afgelopen vrijdag 26 februari mochten wij samen ons 40 jarig huwelijkjubileum vieren….maar ook nu geen groots feest! We zijn overig op beide dagen flink verwend met kaarten, bloemen en cadeautjes…daar zijn we blij mee en dankbaar voor.

In plaats van feesten had ik bedacht om dan maar een extraatje toe te voegen aan de bestellingen deze maand; ik verloot deze maand twee keer de Touch of Ink stempelset en twee keer het Berry Blessing productpakket bij de bestellingen die daarvoor in aanmerking komen.

IK WENS IEDEREEN EEN HEEL FIJNE LAATSTE DAG VAN FEBRUARI! FIJNE ZONDAG EN TOT MORGEN; GROETJES ELLY

Translate »