Kylie’s Demonstrator Training Support Program Blog Hop Juli 2020; Timeless Tropical

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

Welkom bij Kylie’s Demonstrator Training Blog Hop. Omdat ik deel uitmaak van een trainingsgroep met demonstranten van over de hele wereld, heb ik het geluk uitgenodigd te worden om deel te nemen aan deze Blog Hop. Er zijn zoveel geweldige en getalenteerde makers in deze Blog Hop. Dus doe met me mee en breng wat tijd door met hoppen van de ene Blog naar de andere. We waarderen het allemaal als je een reactie achterlaat onder onze berichten.

Timeless Tropical

De keuze wat we gaan maken voor deze hop is altijd vrij. Ook vandaag heb ik gekozen voor de lekker zomerse Timeless Tropical in combinatie met de In Colors 2020-2022. Het mag wel duidelijk zijn dat ik de nieuwste IN-Colors echt geweldig vindt! Deze keer is het een mini-album geworden, de omslag wordt dichtgehouden door een Bellyband waarop als versiering de bloemen en de Ananas uit de Timeless Tropical zijn gebruikt, hiervoor heb ik zowel de stempelset als de stansen gebruikt. De bloemen heb ik ingekleurd met de Stampin’Blends.

Flowers for Every Seasons Designpapier

Op het middendeel het ik van alle In Color kleur een van de fotoklepjes gemaakt. Aan de bovenzijde is dit gecombineerd met het Flowers for Every Seasons Designpapier en aan de onderzijde zijn Whisper White matten geplakt voor foto’s. De teksten onder de klepjes komen uit 1 van de kaartjes van hetMemories&More cardpack. Op de beide zijkanten zijn pockets gemaakt zodat daar nog tags in gestoken kunnen worden die je kunt gebruiken voor tekst bij de fotos. De verdere aankleding van de binnenkant volgt als ik er foto’s in ga plakken.

Dank je wel dat je even een kijkje kwam nemen op mijn blog Neem zeker ook een kijkje op een van de Blogs van mijn collega demonstrators van over de hele wereld. Ik weet zeker dat je er veel inspiratie op gaat doen. Wil je weten wat ik gebruikt heb scrol dan nog even door.

Gebruikte Producten en bestellen

Wil je weten wat ik heb gebruikt voor dit mini-album klik dan op de knop hieronder

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hieronder staat een producttabel met de materialen en stempelsets die zijn gebruikt voor de workshop. Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je mag je bestelling ook plaatsen via e-mail, appberichtje of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Fijne dag, veel plezier met hoppen! Groetjes Elly

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

15 gedachten over “Kylie’s Demonstrator Training Support Program Blog Hop Juli 2020; Timeless Tropical”

 1. Hoi, ben ik weer!
  Nog een paar (domme) vragen: hoe plaats je een werkende link naar een andere website, zoals van de prepaid creditkaarten (daar had ik nog nooit van gehoord!)? De work shop kaartpakketjes vind ik erg leuk. Zijn die vergelijkbaar met de kaartpakketjes die Hélène en Kaylee maken? Mag je uitgestanste figuren wel meesturen? Met sommige dingen ben ik echt een stumper, hoor. Zo krijg ik ook mijn “Suzanne” FB account maar niet weg. Daarvoor krijg ik van de week hulp van onze dochter – ze is veel meer on-line savvy dan ik. Mijn website gaat ook binnenkort de lucht in.
  Groetjes!
  Ineke

 2. Hallo Ellie!

  Wat gaaf dat jij Nederland vertegenwoordigt in deze groep! Ookal heb ik voor tijdens onze vakantie bijna geen kaart prutselspul meegenomen, ik ben wel van plan om de hop te volgen. Ik heb gemerkt dat ik nog heel wat te leren heb, wat een van de redenen is dat ik nog niet actief ben als demonstratrice. Een andere (belangrijker) reden is, dat ik al lang wacht op een operatie. De chirurg verwacht, dat ik dan van de pijn af ben, of in elk geval grotendeels. Ik zou dan ook weer zelf auto kunnen rijden. Ik heb er veel zin in, ik hou erg van les geven. Ik was docente Engels op een VMBO, dus ga ik ervan uit dat ik ook mensen kan leren om kaartjes te maken 🙂
  De kans is groot, dat ik van jullie groep kaarten ga namaken. De bedoeling is om eerst thuis een les te geven. Ik hoop dat het mini stansapparaat ook snel uitkomt, sjouwen met de Big Shot is onhandig. Een ander plan is, mits ik toestemming krijg, om een maandelijkse groep te starten in de kerk.
  Omdat ik je mini album erg leuk vind, meteen een paar vragen: hoe lang duurt het om het albumpje te maken? Wat zijn de materiaalkosten per album? Is het handig om voor een work shop Paper Snips en flesjes Tombo bij je te hebben voor directe verkoop? Alvast bedankt voor je tijd en moeite!
  Graag wens ik je veel plezier en inspiratie toe voor de komende hops.
  Lieve groet,
  Ineke

  • Dank je wel Ineke! Leuk dat je mee hopt! Je vragen beantwoord ik later vandaag even in een persoonlijk berichtje. Groetjes Elly

Reacties zijn gesloten.

Translate »