Kylie’s Demonstrator Training Support Program Blog Hop Augustus 2020; Memories&More

*Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

Welkom bij Kylie’s Demonstrator Training Blog Hop. Ik maak deel uit van een trainingsgroep met demonstranten van over de hele wereld, waardoor ik het geluk heb om uitgenodigd te worden om deel te nemen aan deze Blog Hop. Er zijn zoveel geweldige en getalenteerde makers in deze Blog Hop. Dus doe met me mee en breng wat tijd door met hoppen. En het wordt door ons allemaal gewaardeerd als je een reactie achterlaat.

Memories&More

De keuze wat we gaan maken voor deze hop is altijd vrij. En voor deze hop ben ik uit mijn comfortzone gekomen, ik ben niet zo van de kant en klaar pakketjes en vind het altijd lastig om daar iets mee te bedenken. Ik ben aan de slag gegaan met het Memories&More Flowers for Every Season card pack. Daarbij heb ik de bijpassende Memories&More cards en enveloppes gebruikt. Op deze manier heb je in combinatie met de spullen die je in huis hebt snel een leuke kaart. Fijn om achter de hand te hebben als je even snel een kaartje nodig hebt! En juist met deze combinatie heb je voor ieder seizoen wel iets bij de hand!

Vijf Kleuren – Vijf kaarten

Het Cards en Enveloppes pakket bevat 10 kaart-enveloppe combinatie in de vijf kleuren van de In Color collectie 2020-2022. En natuurlijk kon ik het niet laten om ze alle vijf te gebruiken. Ik laat ze hieronder zien met een korte beschrijving erbij. Onder aan mijn blog laat ik een overzicht zien van wat ik gebruikt heb voor deze kaarten .

[button url=”https://www.stampinup.nl/products/memories-and-more-card-pack-flowers-for-every-season?hostcode=K7FKXSE4″ target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]MEMORIES&MORE CARD PACK SHOP JE HIER[/button]

[button url=”https://www.stampinup.nl/products/flowers-for-every-season-memories-more-cards-envelopes?hostcode=K7FKXSE4″ target=”blank” style=”soft” background=”#00AB9E” color=”#6A7277″ size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”auto” icon_color=”#FFFFFF” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]KAARTEN&ENVELOPPEN SHOP JE HIER[/button]

Magenta Madness

Alle kaarten die ik gemaakt heb bestaan uit een basis van een kaart, enveloppe en een kaart uit het Memories&More kaartenpakketje. Op de Magenta Madness kaart heb ik een van de zomerse kaartjes gebruikt en de tekst is uitgesneden. Als laatste komt ook het strikje uit het stickervel dat je ook in het M&M kaartpakketje vindt.

Just Jade

Voor deze kaart in Just Jade heb ik iets meer gebruikt. Naast de bekende basis (zie hierboven) heb ik de Lovely Labels Pick a Punch gebruikt en hier twee labels mee uitgeponst, een in Just Jade en een in het wit waarop een tekst gestempeld is met Cinemon Cider inkt. De tekst komt uit de stempelset Bijzondere Zonnebloemen.

Bumble Bee

Voor de Bumble Bee kaart ook weer de bekende basis die ik dit keer aangevuld heb met een paar vlindertjes uit de Vlinderdans stempelset. Ik heb ze uitgeponst met de bijpassende Butterfly Duet pons.

Misty Moonlight

En dan de een na laatst, de Misty Moonlight kaart. Ook nu weer de bekende basis dit keer aangevulde met een gestempelde tekst op het kaartje en een extra tekstje verhoog met dimensional. De tekstjes komen uit de stempelset Volop Vrienden. De bloemen rechtsonder komen uit de stickervel dat ook bij het Memories&More kaartpakket hoort!

Cinemon Cider

Last but not least, de Cinemon Cider kaartbasis. Dit keer een van de grote kaarten gebruikt uit het Memories&More kaartenpakketje en dit aangevuld met een stukje lint en wat etiketten. Het bovenste etiket komt weer uit een van de bijhorende stickervellen en daar heb ik ook een tekst in gestempeld uit de Bijzondere Zonnebloemen stempelset. Natuurlijk kun je de kaarten ook zonder extra’s gebruiken! Prima zelfs maar ik kon het echt niet laten om ze aan te vullen met wat eigen inbreng?! Scrol door naar onder als je wilt weten wat ik heb gebruikt of misschien iets daarvan wilt bestellen en anders….

Hop nog even verder

Dank je wel dat je even een kijkje kwam nemen op mijn blog Neem zeker ook een kijkje op een van de Blogs van mijn collega demonstrators van over de hele wereld. Ik weet zeker dat je er veel inspiratie op gaat doen. Wil je weten wat ik gebruikt heb scrol dan nog even door.

Gebruikte Producten en Bestellen

Hieronder zie je de lijst met alles wat ik voor deze kaarten heb gebruikt. Zoals ik als zei dat hoef je niet te gebruiken……maar het maakt het wel een stuk leuker en meer van jou!

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Betaal je liever niet met een creditcard? Plaats dan je bestelling via e-mail, appberichtje of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Veel plezier met hoppen! Groetjes Elly

10 gedachten over “Kylie’s Demonstrator Training Support Program Blog Hop Augustus 2020; Memories&More”

Reacties zijn gesloten.

Translate »