Koopjeshoek

Op deze pagina vindt je retired stempelsets, bundels, ponsen, embossingfolders, inktpads en designpapier die een nieuw thuis zoeken! En zo een tweede leven te krijgen. Wil je iets overnemen stuur me dan een e-mail met de naam van het gewenste artikel. Let op!  Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten! De prijzen exclusief verzendkosten heb ik per catagorie onder de teksten genoemd. Neem je meerdere producten over dan gaan de verzendkosten omlaag. Dan gaat dus ook de totaalprijs die je dan betaald gaat uiteraard omlaag. Alle combinaties zijn mogelijk. Ik zal deze pagina regelmatig een update geven. Neem het me niet kwalijk al het een keer gebeurd dat er nog een set of bundel op staat die al verkocht is!

Ik verzend alleen per brievenbuspakketje of pakket

Stempelsets

Wil je een of meerdere van deze Stempelsets overnemen? Stuur me dan een e-mail met de naam van de set en jouw naam en adres gegevens. Je ontvangt van mij een betaalverzoek en zodra het bedrag is overgemaakt gaat jouw pakketje op de bus. De prijs voor al deze stempelsets is € 14,00 inclusief verzendkosten. Neem je meerdere producten af dan gaan de verzenkosten omlaag. Dus ook het totaalbedrag dat je betaald gaat dan uiteraard omlaag!

Prijs per set exclusief verzendkosten = € 10,00

Bundels met stansen en ponsen

Wil je een of meerdere van bundels overnemen? Stuur me dan een e-mail met de naam van de bundel(s) en jouw naam en adres gegevens. Je ontvangt van mij een betaalverzoek en zodra het bedrag is overgemaakt gaat jouw pakketje op de bus. De prijs voor al de bundels met is € 24,00 inclusief verzendkosten. Neem je meerdere producten af dan gaan de verzenkosten omlaag. Dus ook het totaalbedrag dat je betaald gaat dan uiteraard omlaag.

De prijzen voor de bundels met stansen zijn zonder verzendkosten: € 20,00. De prijs voor de bundels met pons: € 18,00

Kerststempels en bundels

Wil je de stempelset of een van de bundels overnemen stuur me dan een e-mail met de naam van de set en jouw naam en adres gegevens. Je ontvangt van mij een betaalverzoek en zodra het bedrag is overgemaakt gaat jouw pakketje op de bus. De prijs voor de stempelsets is € 14,00 inclusief verzendkosten. Voor de bundels is de prijs inclusief verzendkosten € 24,00 Neem je meerdere producten af dan gaan de verzenkosten omlaag. Dus ook het totaalbedrag dat je betaald gaat dan uiteraard omlaag!

Prijs Stempelsets exclucief verzendkosten is € 10,00 en voor de bundels is dat € 20,00

Sale a Bration stempelsets

Wil je een van de stempelsets overnemen stuur me dan een e-mail met de naam van de set/bundel en jouw naam en adres gegevens. Je ontvangt van mij een betaalverzoek en zodra het bedrag is overgemaakt gaat jouw pakketje op de bus. De prijs per stempelset is € 9,00 incl. verzendkosten. Neem je meerdere producten af dan gaan de verzenkosten omlaag. Dus ook het totaalbedrag dat je betaald gaat dan uiteraard omlaag!

Prijs per set exclusief verzendkosten is € 5,00

Overige Artikelen

In dit blokje vind je alles wat er verder nog te koop is, Losse stansensets, embossingfolders en soms ook papier en inkt. Wil je hiervan iets overnemen? Stuur me dan een e-mail met de naam van de die in de foto is vermeld en jouw naam en adres gegevens. Je ontvangt van mij een betaalverzoek en zodra het bedrag is overgemaakt gaat jouw pakketje op de bus. De prijs van deze artikelen verschilt en staat in de betreffende foto vermeld. Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten Neem je meerdere producten af dan gaan de verzenkosten omlaag. Dus ook het totaalbedrag dat je betaald gaat dan uiteraard omlaag!

Wil je de prijs zonder verzendkosten weten? Zet dat dan even in je mail dan krijg je van mij zo snel mogelijk antwoord.

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »