Koopjeshoek

Op deze pagina vindt je retired stempelsets, bundels, ponsen, embossingfolders, inktpads en “overige SU producten” die een nieuw thuis zoeken! En zo een tweede kans krijgen. Wil je iets overnemen vul dan dit formulier in of stuur me dan een e-mail met de naam van het gewenste artikel. Let op!  Bijna alle prijzen zijn inclusief verzendkosten!* De prijs exclusief verzendkosten heb ik waar mogelijk, per catagorie genoemd. Neem je meerdere producten over dan gaan de verzendkosten omlaag. Dan gaat dus ook de totaalprijs die je dan betaald gaat uiteraard omlaag. Alle combinaties zijn mogelijk. Ik zal deze pagina regelmatig een update geven. Neem het me niet kwalijk als het een keer gebeurd dat er nog een set of bundel op staat die al verkocht is.

Ik verzend alleen per brievenbuspakketje of pakket

*alle “overige su producten” zijn excl.verzendkosten!

Stempelsets

Wil je een of meerdere van deze Stempelsets overnemen? Stuur me dan een e-mail met de naam van de set en jouw naam en adres gegevens. Je ontvangt van mij een betaalverzoek en zodra het bedrag is overgemaakt gaat jouw pakketje op de bus. De prijs voor al deze stempelsets is € 14,00 inclusief verzendkosten. Neem je meerdere producten af dan gaan de verzenkosten omlaag. Dus ook het totaalbedrag dat je betaald gaat dan uiteraard omlaag!

Prijs per set exclusief verzendkosten = € 10,00

Bundels met stansen en ponsen

Wil je een of meerdere van bundels overnemen? Stuur me dan een e-mail met de naam van de bundel(s) en jouw naam en adres gegevens. Je ontvangt van mij een betaalverzoek en zodra het bedrag is overgemaakt gaat jouw pakketje op de bus. De prijs voor al de bundels met is € 24,00 inclusief verzendkosten. Neem je meerdere producten af dan gaan de verzenkosten omlaag. Dus ook het totaalbedrag dat je betaald gaat dan uiteraard omlaag.

De prijzen voor de bundels met stansen zijn zonder verzendkosten: € 20,00.

Sale a Bration stempelsets

Wil je een van de stempelsets overnemen stuur me dan een e-mail met de naam van de set/bundel en jouw naam en adres gegevens. Je ontvangt van mij een betaalverzoek en zodra het bedrag is overgemaakt gaat jouw pakketje op de bus. De prijs per stempelset is € 9,00 incl. verzendkosten. Neem je meerdere producten af dan gaan de verzenkosten omlaag. Dus ook het totaalbedrag dat je betaald gaat dan uiteraard omlaag!

Prijs per set exclusief verzendkosten is € 5,00

Stansen-Ponsen-Embossingfolders

In dit blokje vind je stansensets, embossingfolders en soms inkt. Wil je hiervan iets overnemen? Stuur me dan een e-mail met de naam van de die in de foto is vermeld en jouw naam en adres gegevens. Je ontvangt van mij een betaalverzoek en zodra het bedrag is overgemaakt gaat jouw pakketje op de bus. De prijs van deze artikelen verschilt en staat in de betreffende foto vermeld. Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten Neem je meerdere producten af dan gaan de verzenkosten omlaag en uiteraard gaat dan ook het totaalbedrag omlaag!

Omdat ik hier verschillende prijzen hanteer en de verzendkosten voor een pons altijd hoger zijn heb ik hier geen prijzen zonder verzendkosten bij gezet. Wil je de prijs zonder verzendkosten weten? Zet dat dan even in je mail dan krijg je van mij zo snel mogelijk antwoord.

Overige retired Stampin Up! producten

Hieronder vind je van alles! Kits, Memories&More en Designpapier. Alles hier is exclusief verzendkosten

Nog vragen? Stuur me gerust een e-mail, ik beantwoord deze zo snel mogelijk.

En heb je nog geen jaarcatalogus of minicatalogus maar zou je deze wel graag ontvangen? Klik dan op een van de onderstaande knoppen dan stuur ik er zo snel mogelijk een naar je toe!

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »