Kom in mijn team!

Kom in mijn team !

Ben jij ook graag in de weer met stempels en mooi papier, hou je ervan met korting  mooie hobbyspullen te kopen en ben je gek van Stampin’Up! Lees dan zeker even verder en  Kom in mijn Team!

een klein team  en dan alle voordelen op een rij erbij;

  • Stampin’Up producten kopen met minimaal 20% korting op de catalogusprijs ( ex.BTW)
  •  uitnodigingen voor leuke evenementen zoals teamdagen en On Stage!
  •  als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes
  • je ontvangt het kwartaalblad de Stampin Succes vol met ideeën en tips
  • kennismaken met heel veel nieuwe creatievelingen
  •  als je dat wilt  wordt je door mij toegevoegd aan diverse besloten facebookgroepen
  • een keer per maand een teamavond bij mij thuis
  • en het verplicht je niet om te blijven…als je besluit dat het toch niet is wat je wilt mag je na drie maanden je demonstratorschap laten verlopen en je startpakket is gewoon van jou!

Juli en Augustus DE maanden om in te stappen als demonstratrice!

De maanden juli en augustushebben een extra-extra aantrekkelijk aanbod om in te stappen als demonstatrice! Besluit je om in deze maanden om bij mij in mijn team te komen? Dat zou super zijn en dan mag voor het instapbedrag van € 129,00 niet voor € 175,00 aan spulletjes uitzoeken. Nee deze maanden mag je nu direct voor € 207,00 kiezen uit de catalogus wat jij wilt hebben.En dat is nog niet alles! Voor de volgende maand krijg je dan ook nog een kortingsbon van € 12,00. Dat is een totaal van € 86,00 die je cadeau krijgt als je nu besluit om demonstratrice te worden. Het verplicht je tot NIETS! Mocht het zo zijn dat het toch niet is wat je wilt dan mag je het demo-schap gewoon laten verlopen en je mag je mooie spullen gewoon zelf houden.

Wil je graag meer weten over deze mogelijkheid? Neem dan contact met mij op zodat ik  je in alle rust alles kan uitleggen en alle vragen die je hebt kan beantwoorden.

Kom in mijn team

 

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin