Kom in mijn team!

Ben jij ook graag in de weer met stempels en mooi papier? Hou je van korting(wie niet!)  Zou je het leuk vinden om mooie hobbyspullen te kopen met een minimale korting van 20%? Of vindt jij de producten van Stampin’Up! ook helemaal te gek en zou je hier meer mee willen gaan doen? Lijkt het jou ook wel wat om met mensen die net als jij graag creatief bezig zijn jouw plezier en passie te delen? Lees dan zeker even verder!

Kom in mijn Team!

Heb je al wel eens over het Stampin’ Up! Starterspakket gehoord en wil je weten wat het allemaal inhoudt? Dan ben je hier op de juiste plek! Wat jouw reden ook is, ik ben blij dat je er bent en zou het geweldig fijn vinden om jou te verwelkomen in mijn Stempelteam!

alle voordelen op een rij:

  • Stampin’Up producten kopen met minimaal 20% korting op de catalogusprijs ( ex.BTW)
  • een keer per half jaar een teamdag en om de maand een teammiddagavond bij mij thuis
  • uitnodiging om lid te worden van de besloten teampagina op facebook
  • iedere maand een kaartenpakketje
  • uitnodigingen voor teamevenementen van het Lovely Stampers Team
  • Stampin’Up! evenementen en On Stage!
  • als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes
  • kennismaken met heel veel nieuwe creatievelingen
  • als je dat wilt  wordt je door mij toegevoegd aan diverse besloten facebookgroepen
  • Wil je meer? Wil je workshops opzetten, online aan de slag? Ook daarin kan ik ondersteuning geven.

En blijkt het dan toch niet te zijn wat je ervan dacht? Dan mag je het demonstratorschap laten verlopen na de instapperiode en je startpakket is en blijft gewoon van jou!

Instapactie September

En daar is er weer een! Een geweldige instapactie van Stampin’Up! Naast je startpakket dat je helemaal zelf samen mag stellen en waarbij je voor € 175,00 aan producten mag bestellen en daarvoor dan € 129,00 betaald krijg je niet 1 maar 2 stempelsets gratis daarbij! En dat is nog niet alles er zitten in het pakket ook nog 8 kant en klare kaartpakketjes waar je gelijk mee aan de slag kunt door deze bijvoorbeeld te gebruiken voor een workshop! Of om online te laten zien wat je kunt maken met deze kaarten. Meer informatie? Neem contact op met mij!

Of weet je al dat je het gaat doen? Vul dan je Stampin’Up! demo aanmeldformulier ( linkknop onderaan deze pagina) in en wordt zo lid van de grote Stampin’Up! club en van Elly’Stempelteam!

Starter Kit Bestellen


Kom gezellig meedoen in mijn team! Heb je nog vragen of wil je eerst kennismaken met mij? Neem gerust contact op met mij dan maken we een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting of een online-meeting. Ben je er al wel uit en weet je wat je wilt? Klik dan op de knop hieronder:

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »