Ben jij ook graag in de weer met stempels en mooi papier? Hou je van korting (ik zou bijna zeggen: wie niet!)  Zou je het leuk vinden om mooie hobbyspullen te kopen met een minimale korting van 20%? Vindt jij de producten van Stampin’Up! ook helemaal te gek en zou je hier meer mee willen gaan doen? Lijkt het jou ook wel wat om met mensen die net als jij graag creatief bezig zijn jouw plezier en passie te delen? Lees dan zeker even verder!

Heb je al wel eens over het Stampin’ Up! Starterspakket gehoord en wil je weten wat het allemaal inhoudt? Dan ben je hier op de juiste plek! Wat jouw reden ook is, ik ben blij dat je er bent en zou het geweldig fijn vinden om jou te verwelkomen in mijn leuke en gezellige Stempelteam PapierPlezier!

alle voordelen van een demonstrator op een rij:

 • Stampin’Up producten kopen met minimaal 20% korting op de catalogusprijs ( ex.BTW)
 • Open uitnodigingen voor Stampin’Up! evenementen en On Stage!
 • toegang tot de demonstrator website ( waar je steeds meer info ook in het Nederlands vindt!)
 • als eerste nieuwe producten mogen bestellen
 • als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes


Kom gezellig meedoen in mijn team! Jouw instappakket stel je helemaal zelf samen! Je mag uit alle lopende catalogi producten kiezen voor een bedrag van € 175,00. Hiervoor betaal je dan € 129,00 en dat is korting van maar liefst € 46,00 . Verder geen extra verplichtingen of kleine lettertjes. Je mag gewoon proberen of het echt iets voor jou is en zo niet? Dan mag je alles wat je in je startpakket hebt gekozen gewoon houden en laat je je demonstratorschap verlopen na de instapperiode. Afhankelijk van het moment van instappen is dat aan het einde van het kwartaal volgend op het kwartaal dat je bent ingestapt. Kom je bijvoorbeeld in januari in mijn gezellige Stempelteam Papier Plezier dan verloopt je demonstratorschap pas eind juni! Stap je bijvoorbeeld eind maart in bij mij in mijn stempelteam – dat is dan nog steeds datzelfde kwartaal als januari – dan verloopt je demonstratorschap dus ook eind juni.

Sale a Bration Instapactie

In de maanden Juli en Augustus hebben we de tweede Sale a Bration periode van dit Stampin’Up! jaar. Ook deze keer hebben we een mooie instapactie. Besluit je om in te stappen zo mee te kunnen genieten van de extra’s korting en andere voordelen van het demonstrator zijn krijg je tijdens deze actie als extra in je instappakket een geweldig mooie planner!

Wordt je lid van mijn team dan mag het volgende van mij als teamleider verwachten:

 • uitnodiging om lid te worden van de besloten teamgroep op facebook Stempelteam-PapierPlezier
 • iedere maand een kaartenpakketje ( behalve in de vakantiemaanden juli-augustus en in december)
 • iedere maand een online teammiddag of -avond ( behalve in de vakantiemaanden juni -juli-augustus en in december )
 • uitnodigingen voor teamdagen *
 • uitnodigen voor team- middagen/avonden bij mijn thuis of op locatie **
 • als je dat wilt  wordt je door mij toegevoegd aan diverse besloten facebookgroepen
 • uitnodigingen voor teamevenementen van het Lovely Stampers Team
 • Wil je meer met je demo-schap? Wil je workshops opzetten, online aan de slag? Ook daarin kan ik ondersteuning geven

Als je instapt aan het begin van een kwartaal heb je bijna half jaar om je eerst minimale omzet van 300 CSV te halen en zo nog langer demonstrator blijven. Zo heb je alle tijd om te rond te kijken in de Stampin’Up! wereld. En ben ook al die tijd lid van mijn team met alles wat daarbij hoort. Bovendien geniet je in deze periode van alle voordelen die het Stampin’ Up! demonstrator zijn je bieden.

Jij vult je demonstratorschap in op jouw manier. Stap je in voor de korting en blijf je zo alleen voor de hobby bezig; helemaal prima! Gaan er mensen met jouw mee bestellen dan pluk jij daar de vruchten en haal je makkelijker je kwartaalomzet.

Wil je meer? Wil je bijvoorbeeld workshops gaan geven en mensen enthousiast maken voor onze mooie producten? Ook dan help ik je graag op weg! Hiervoor kunt je altijd bij mijn terecht en dat kan zowel persoonlijk als via zoom; samen komen we er wel uit .

Heb je nog vragen of wil je eerst kennismaken met mij? Schroom niet en neem even contact op met mij. Dat kan via e-mail; ellyrijnvissu@gmail.com. Geef je contactgegevens even door zodat we een afspraak kunnen maken voor een persoonlijke ontmoeting of een online-zoom meeting. Ben je er al wel uit en weet je wat je wilt? Klik dan op de knop hierboven!

En onthoud dit! Wat je ook besluit na de eerste periode als demonstrator; door gaan of stoppen; Dit Starterspakket is en blijft van jou.

 • *uitnodiging uit diverse teams.
 • ** als er ruimte en tijd voor over blijft; de teammiddag/avond is altijd een combinatie van zoom en bij mij thuis
Translate »