De naam zegt het al! Er worden kaarten gemaakt. Er is altijd Koffie of Thee met iets lekkers. Het is eigenlijk altijd leuk, gezellig. Je hebt keuze uit drie verschillende onderwerpen/stempelsets.

Per Stempelset/Bundel is er weer de keuze uit drie verschillende kaarten. Je mag voor een set kiezen om mee te werken maar ook voor alledrie, de keuze is helemaal aan jou. Zo zit er voor iedereen wel iets bij!

De basisprijs voor drie kaarten met enveloppe is € 10,00 en voor iedere extra kaart/enveloppe combinatie die je maakt betaal je € 1,50 p/st. ( meestal is drie kaarten echt wel het maximale wat er gemaakt wordt!) Er wordt gewerkt met de exclusieve en mooie Stampin’Up! producten.

Natuurlijk mag je bij deze workshops gebruik maken van alle gereedschap en benodigdheden. Vind je het prettiger om met je eigen gereedschap te werken breng dat dan gerust mee. Vooraf aanmelden is zeker nu een must! Wil je je aanmelden klik dan op onderstaande knop en vul het aanmeldformulier in

Aangezien we nog steeds de 1,5 meter afstand moeten houden is het aantal workshopplaatsen per workshop beperkt tot max. 2 gasten*

*Naast de reguliere workshops bied ik de mogelijkheid om deze workshops op een dag en tijdstip te komen doen die beter bij jouw schema passen – de enige voorwaarde is dan wel dat je samen met iemand de workshop komt doen. Neem hiervoor even contact op met mij zodat we een datum en tijd kunnen plannen!

Workshopdatums

Kaart en Koffie komt vanaf januari weer op de agenda.
Klik HIER voor de workshop agenda

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »