Kleurige Challenge

Stampin Challenge

Vandaag nog een kaartje gemaakt voor de  Creative Stamping  Challenge. Deze wordt iedere maand bedacht door mijn upline Hèlené en haar dochter Kaylee, iedere keer weer iets anders en iedereen mag meedoen! Superleuk toch? Deze maand is de het een kleurige challenge, gebruik Melon Mambo-Crushed Curry en Sahara Sand.

Kaartje

En dit is het kaartje wat ik gemaakt heb, lekker kleurig! Gemaakt met een stempelset die meegaat in de nieuwe catalogus en met een stempelset die ons helaas gaat verlaten….Stampin'Up! Touches of Texture

De kaartbasis is van Sahara Sand Cardstock met daarop een mat in Whisper White. De mat is eerst gestempelt met de “spetters” in Sahara Sand en daarna zijn de bloemen gestempelt met Melon Mambo, 1 keer in de volle kleur en daarna nog een keertje zonder opnieuw te beïnkten.  Daartussen nog wat kleine bloemetjen en vlindertjes in de Crushed Curry. Tenslotte nog een tekst in Sahara Sand en dan is er alweer een kaart klaar! Ik blijf het heel leuk vinden om lekker bezig te zijn met allerlei kleurcombinaties en motieven!

Wil je ook een keertje lekker ontspannen komen stempelen? Neem contact met me op of neem een kijkje bij de workshops die nog komen voor de zomervakantie! Er is van alles mogelijk.

Bestellen en meer…

De gebruikte materialen voor dit kaartje vindt je in het lijstje hieronder. Meer over de retired stempels en producten vind je in dit blogbericht! Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag voor je. Bij een bestelling boven de € 50,00 krijg je de bezorgkosten á € 5,95 van mij. Stuur me een mailtje of bel even als je vragen hebt of plaats direct je bestelling via de mail  ellyrijnvissu@gmail.com

Groetjes en tot de volgende keer!

 

Translate »