Kleurenthema dat vraagt om Kerst! Bloghop Positive Inkers oktober

Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

De eerste van iedere maand is de dag dat ik meedoe aan de bloghop met de Positive Inkers. Dit is een groepje internationale demonstrators uit verschillende landen en wereld-delen die graag hun creativiteit met jullie delen! Deze keer een kleurenthema met de onderstaande drie kleuren. Ik zeg dat vraagt om een uitvoering met kerstpapier! En dat heb ik ook gedaan. Drie kleuren verwerkt in drie cadeau -boxjes

Cherry Cobbler

Het eerste cadeauboxje is eenvoudig te maken en daar passen bijvoorbeeld heerlijke chocolaatjes in…Ik heb voor de aankleding de Giving Gifts Dies gebruikt deze zijn in combinatie met de Tailer Made Tags geweldig voor een leuke label! Ook de takjes die onder de tekstlabel uit steken komen uit de Giving Gifts stansenset. En kijk goed, ik heb alledrie de kleurtjes gebruikt!

Het zonder plakken cadeauboxje

De tweede in de rij is dit schattige en zeer bruikbare cadeauboxje. De basis zou je gewoon alvast op voorraad kunnen maken omdat het een boxje is waar geen lijm aan te pas komt!. Ook hier weer alledrie de kleuren gebruikt met als extra kleurtje het Soft Socculent. De Kersttakken en dennenappels zijn gemaakt met de Christmas Pincones Dies deze vormen samen met de stempelset waaruit de tekst is gebruikt de bundel Fantastiche Feestdagen. De tekstlabel is gestanst met een stans uit de Seasonal Label Dies. Een Nederlandse tekstenset erbij: zo fijn!

De driehoek-box

Is die niet geweldig leuk! De driehoek-box. Ik heb hem bij verschillende demonstrators voorbij zien komen en wilde hem ook in de kerstuitvoering laten zien. Geweldig leuk model en minder moeilijk te maken dan het lijkt! Ook bij deze box zijn alle drie de kleuren terug te vinden! De kerststerren zijn uitgestanst uit het mooie Evening Evergreen Shimmery Vellum . Het Tidings of Christmas designpapier dat ik heb gebruikt vindt je in de jaarcatalogus op pagina 133. En wil jij weten hoe je deze boxjes maakt? Kom dan komende week zeker even kijken in mijn Facebookgroep Plezier met Stempels, Inkt en Papier want daar ga ik komende woensdag de eerste box en vrijdag de tweede laten zien tijdens een FB-Live! De driehoek-box bewaar ik voor de videohop met het Lovely Stampers team op zaterdag 16 oktober.

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog. Ook de andere deelnemers aan de bloghop vinden het leuk als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Rajaguru – Australia

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Anne Marie Hile – USA

Jo Blackman – UK

Heel veel plezier met Hoppen! Tot later en nog een fijn weekend! Groetjes Elly

Translate »