Kinderkaarten of Kaart voor een kind; Bloghop Stempelschatten mei

Door verschillende oorzaken zijn we een weekje later dan gewoonlijk ; dit is dus de bloghop van mei. Het thema; kinderkaarten. Ik ben een beetje stout geweest en heb er een klein cadeautje van gemaakt. Al zou je de lay-out ook prima voor een kaartje kunnen gebruiken

Hot Dog

Het thema kinderkaarten vond ik lastig gezien de stempels die ik huis heb. En om aan het criteria ‘stempelschat’ te voldoen moet het ook een stempelset zijn die een beetje over het hoofd wordt gezien door velen. Deze stempelset is gezellig voor kinderen en ik heb deze ook nog niet veel voorbij zien komen. Bovendien was ik deze set dus een beetje vergeten en had hem ook nog niet gebruikt. En dat terwijl het een set is die samen met de minicatalogus januari-juni uit ons assortiment gaat verdwijnen.

Stampin'Up! Hot Dog

En zeg nu zelf; daar is die toch eigenlijk te leuk voor om ongebruikt te blijven. Leuke hondjes, feestmutsje en ballonnen! Hiermee moet toch een kinderkaart gemaakt kunnen worden? Ik heb er een poging mee gedaan .

Toch een cadeautje

Stampin'Up! Hot Dog

Omdat ik het altijd wel leuk vind om een extraatje mee te geven aan een kinderkaart heb ik van deze “kaart” een cadeautje gemaakt; niet te groot zodat het gewoon door de brievenbus kan maar toch met net een extraatje. In plaats van een kaartbasis heb ik een extra brede Bellyband gemaakt voor om een Mini-Paperpumkin boxje en daarop in verschillende laagjes een kaartje gemaakt met de hondjes, de ballonnen en natuurlijk een tekstje met Happy Birthday! En het cadeaudoosje schuif je zo weer in of uit de bellyband.

Stampin'Up! Hot Dog

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar een van mijn collega-demonstratrices die meedoen aan deze bloghop, je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi. Ben benieuwd wat zij gemaakt hebben !

Gebruikte Producten

Product List
Hot Dog Photopolymer Stamp Set
€ 21,00
Just Jade A4 Cardstock
€ 10,50
Basic White A4 Cardstock
€ 11,75
2020–2022 In Color 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 14,00
Double Oval Punch
€ 22,00
Early Espresso Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Just Jade Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Cinnamon Cider Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
So Saffron Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
Magenta Madness Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
Crumb Cake Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
2021–2023 In Color Jewels
€ 8,50

Natuurlijk zijn de producten die ik heb gebruikt via mij te bestellen. Klik je op een van de foto’s in het producttabel hierboven kom je direct in mijn webshop. In de webshop betaal je de bestelling via PAYPAL of een Creditkaart. Vergeet bij een bestelling in de webshop de HOSTCODE niet te gebruiken! Je ontvang van mij altijd een kleine attentie als dank je wel voor je bestellen. Meer informatie hierover vindt je op de BESTELLEN pagina.

Liever niet in de webshop bestellen maar direct via mij? Dat kan ook; stuur een e-mail naar ellyrijnvissu@gmail.com of vul dit bestelformulier in. Je ontvangt voor de betaling van je bestelling naar keuze een TIKKIE of een Betaalverzoek.

Nog een hele fijne avond! Groetjes Elly

6 gedachten over “Kinderkaarten of Kaart voor een kind; Bloghop Stempelschatten mei”

  1. Wat een superleuk cadeautje met deze schattige hondjes. Creatieve groet, Yvonne

Reacties zijn gesloten.

Translate »