Kerstkaarten! Thuispakketten, Workshops en Meer

De kop is eraf! De eerst twee workshops Kerstkaarten &Koffie zijn geweest. En ik kan er niets anders van maken dan dat het weer erg gezellig en leuk was. En beide keren zijn er de nodige kerstkaarten gemaakt. Al dan niet precies zoals het voorbeeld. Dat maakt het gewoon leuk: dat iedereen er lekker zijn eigen invulling aan geeft. Ja dat kan gewoon; ik heb meer dan genoeg materiaal in huis en als je bij mij een workshop volgt is er heel veel mogelijk om aan de basis je eigen invulling te geven. Zeker nu ik met maximaal twee workshopgasten werk is er alle tijd om daar extra aandacht aan te besteden! Kom het gerust eens proberen tijdens een van de geplande workshops of maak een afspraak voor een dag die jou beter past. Meer informatie vindt je HIER.

Thuispakketten Kerstkaarten&Koffie

En ook hier is de kop eraf! De eerste pakketten zijn de deur uit, de eerste filmpjes zijn gemaakt en hier ga ik iedere werkdag tot half december mee door! De filmpjes zijn terug te vinden op mijn YouTube kanaal en op mijn zakelijke Facebook-pagina

En aangezien we dit jaar zoals het er nu uit ziet weinig gasten kunnen ontvangen, we zelf waarschijnlijk ook niet overal op bezoek kunnen gaan en we veel thuis zijn is het moment om zelf aan de slag te gaan! Laat al die mensen die je niet gaat zien weten dat je ze mist en dat je hoopt op betere tijden! En wat is dan leuker om daar extra aandacht aan te besteden door een mooie kaart te sturen die jij helemaal zelf gemaakt hebt! Bij alle pakketten zit een stap voor stap beschrijving van iedere kaart. Van iedere kaart maak ik in de loop van de komende weken een filmpje zodat je daar ook nog eens kunt kijken hoe het ook alweer zat. En komt je er helemaal niet uit dan mag je me gewoon om hulp vragen. Meer informatie over de Thuispakketten vindt je HIER. Wil je een pakket bestellen klik dan even op onderstaande knop!

Paper Pumkin Joy to The World

Stampin'Up! Paper Pumking kersteditie

Omdat alles wat je nodig hebt om de kaarten te maken in deze Paper Pumkin box te vinden is een prachtig begin om zelf je kerstkaarten te maken. Je vind in de box kaarten, bijpassende enveloppen, een stempelset, een mini-stempelkussen, dimensionals en lijmpuntjes. Natuurlijk vindt je in de box ook een stap voor stap uitleg hoe je de verschillende kaarten maakt. Dat maakt dat je, ook als je geen spullen in huis hebt om kaarten te maken je bijna direct aan de slag kan.

Het enige dat je nog extra nodig hebt is een stempelblok D. Heb je geen stempelblokken dan kan ik deze voor je meebestellen! Daarnaast raad ik aan om ook een een vloeibare lijm mee te bestellen.

MEER……

Wil je meer of andere Stampin’Up! producten bestellen dan help ik je natuurlijk graag! Neem voor vragen gerust contact op! Kijk eens rond in de lopende Catalogi . Momenteel zijn dat de Jaarcatalogus en de Minicatalogus augustus-december. Beiden vind je ook in de zijbalk naast dit blog.

Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan via de webwinkel – hierbij is geen andere mogelijkheid voor de betaling dan met een (prepaid)-creditkaart. Bestel je in mijn webshop gebruik dan de HOSTCODE voor een leuk extraatje dat je van mij ontvangt bij deze manier van bestellen! De Hostcode vind je aan de rechterkant in de zijbalk naast dit blog. Bestel je echter voor meer dan € 200,00 gebruik dan de hostcode niet want dan mag jij voor 10% van je bestelbedrag iets toevoegen aan je bestelling en dat krijg je er dan gratis bij!

Liever “gewoon” betalen doormiddel van een betaalverzoek, een tikkie of een overschrijving? Dan kun je natuurlijk gewoon bij mij persoonlijk bestellen door een email te sturen naar ellyrijnvissu@gmail.com of door het bestelformulier in te vullen!

Tot Morgen!

Tot morgen….met nog meer nieuwtjes want vandaag begin On Stage@Home! Het evenement voor Stampin’Up! Demonstrators van over de hele wereld, hierover later meer! Fijne dag! Groetjes, Elly

Translate »