Kerstkaarten met Trimming the Town van Stampin’Up!

In dit bericht alle kaarten uit het thuispakket Trimming the Town en het laatste filmpje met dit pakket. Dan zijn alle kaarten ook terug te vinden op mijn YouTube kanaal! De pakketten blijven te bestellen zolang de voorraad strekt! Er zijn nog een paar pakketten en van dit pakket is er nog 1! Overigens kunnen deze kaarten ( en nog veel meer) gemaakt worden tijdens de Kerstkaart&Koffie workshop van deze week en alleen woensdagmiddag is er nog ruimte.

Ik heb met heel veel plezier aan deze kaarten gewerkt. In eerste instantie vond ik deze bundel en het designpapier niet echt geweldig maar toen ik het in huis had en ermee aan de slag ging was ik op slag verliefd. En daarbij is dit de “goede doelen”stempelset van dit jaar. Ieder jaar vindt je in de minicatalogus augustus -december een goede doelen stempelset waar van iedere verkochte stempelset € 3,00 naar het gekozen doel gaat in de regio waar de stempelset verkocht is. Dit jaar gaat de opbrengst naar liefdadigheidsinstellingen die zich toeleggen op ondersteuning bij adoptie, pleegzorg en onvruchtbaarheid. Een mooi doel bij een mooie stempelset.

Stille Nacht-Heilige Nacht

Stampin'Up! Trimming the Town

Dat is de tekst die ik gekozen heb om uit het designpapier te knippen! Want dat is zo leuk; tussen de verschilende designs van het designpapier uit deze serier vindt je een vel met kerstwensten in alle talen van de regio’s waar Stampin’Up! verkrijgbaar is. Dus in het Engels, Duits, Frans maar ook in het Nederlands en dat is natuurlijk superleuk om te gebruiken als kersttekstjes op je kaarten. En op dit kaartje heb ik dus de STILLE NACHT-HEILIGE NACHT gebruikt. Dit is een van de teksten waarbij de warme herrinneringen aan “vroeger” terug komen…..Als achtergrond zie je tekstpapier terugkomen op het kaartje met de verschillende talen en teksten. Van dit kaartje vindt je een filmpje om mijn YOUTUBE kanaal .

Prettige Kerstdagen!

Stampin'Up! Trimming the Town

Voor deze kaart is het designpapier uit het Trimming the Town pakket alleen als achtergrond gebruikt. De rest is gestempeld en daarna ingekleurd met de Stampin’Blends. Superfijne markers op alcoholbasis waarmee het werkelijk voor iedereen te doen is om netjes en snel te kleuren! En sinds ik deze markers heb ontdekt heb ik zoveel plezier in kleuren gekregen dat ik er steeds meer mee ga doen. Heerlijk rustgevend en leuk om te doen….eh maar wel kleine projectjes ( dat dan wel weer)

Ook van deze kaart vindt het filmpje ook op mijn YOUTUBE kanaal. Het fijne van deze kaarten is dat ze supersnel klaar zijn en echt voor last-minute kaarten gebruikt kunnen worden.

De Beste Wensen

Stampin'Up! Trimming the Town

Ook weer een kaartje dat snel gemaakt kan worden door het huisje uit het desingpapier te knippen of te stansen. Deze mogelijkheid is niet eindeloos, het vel papier met de huisje en boompjes is natuurlijk een keer op. En dan is het fijn dat je nog een stempelset hebt waarmee je verder kan! Als je goed kijkt zie je dat ik beide mogelijkheden heb gebruikt voor deze kaarten. Daarbij vind ik dat je niet zonder stempelen kunt….gewoon omdat het zo leuk is om te doen! Ook van deze kaartjes staat het filmpje op mijn YOUTUBE kanaal.

Seasons Greetings

En dan is dit het voorlaatste kaartje van de serie. Hiebij heb ik ook een embossingfolder uit het productpakket “winterwensen”gebruik. Een eenvoudig te maken kaartje waarbij het desingpapier een hoofdrol heeft.

Z-Fold met Trimming the Town

De laatse is weer een fun-fold kaart. Een zogenaamde Z-Fold deze keer. Hierbij komt wel wat meer techniek aan te pas maar als je het stap voor stap bekijkt en aanpakt is ook deze kaart voor iedereen prima te doen. En het ziet er toch ook wel weer heel mooi en speciaal uit zo’n kaart waar net iets meer aan gedaan is. In het onderstaande filmpje zie je hoe de laatste twee kaarten in elkaar gezet zijn.

Bestellen

Product List

Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan via de webwinkel – hier kun je alleen betalen met een (prepaid)-creditcard. Klik je op een van bovenstaande foto’s ben je al in mijn Stampin’Up! webshop. Vergeet hierbij niet om de hostcode te gebruiken voor een leuk extraatje dat je van mij ontvangt bij deze manier van bestellen! De Hostcode vind je aan de rechterkant in de zijbalk naast dit blog.

Natuurlijk kun je ook direct bij mij bestellen. Stuur bestelling per e-mail ellyrijnvissu@gmail.com of vul dit bestelformulier in! Je ontvangt van mij een bevestiging van de bestelling met een betaalverzoek en tot aan januari neem ik de verzendkosten voor mijn rekening en krijg je de bestelling rechtstreeks bij jou thuis bezorgd door UPS!

Groetjes, fijne avond en tot morgen! Dan wordt er gehopt met het Positive Inkers team! Elly

Translate »