Kerstkaarten met de Freezin’Fun Bundel van Stampin’Up!

Met deze leuke, schattige Stampin’Up! bundel heb ik vijf kaarten gemaakt die gemaakt kunnen worden met het materiaal en de werkbeschrijving uit het Thuispakket Kerstkaarten&Koffie; Freezin’Fun. En natuurlijk kunnen ze gemaakt worden tijdens de Kerstkaart&Koffie workhops die bij mij aan het Duifkruid gehouden worden.

Pocketkaart Freezin’Fun

Een leuk kaartje om te krijgen en te versturen; de pocketkaart. Deze kaart is ook goed te bruiken als “giftkaart”. Altijd handig met de feestdagen in het verschiet! Dit is een heel eenvoudige te maken versie van dit kaartmodel. Ik heb een basis gebruikt van Pretty Peacock kaartkarton. Daarbij het prachtig Feels like Frost designpapier gecombineerd. En natuurlijk is de geweldig leuke Freezin’Fun Bundel gebruikt voor de ‘aankleding’.

Sleeën met Freezin’Fun

Deze kaartbasis van Rococco Rose kaartkarton is ook weer gecombineerd met een van de desins uit het prachtige Feels like Frost designpapier. Dat papier is niet voor niets een terugkerende favoriet van vorig winterseizoen! En die heb ik dan weer gecombineerd met de schattige afbeeldingen uit de Freezin’Fun bundel.

Freezin’Fun meets Winter Snow

Voor deze kaart heb ik als basis Smoky Slade kaartkarton gebruikt en daarop een mat van designpapier. De bovenste laag van de kaart is een mat van Whisper White kaartkarton die ik heb ge-embossed met Winter Snow Embossing folder. Natuulijk komt er nog een van de schattige diertjes uit de Freezing’Fun Bundel op terug en ook de tekst komt uit de Freezin’Fun stempelset.

Op de basis van Night of Navy kaartkarton deze keer een mat met een cirkel achter die cirkel een van de dessins uit het Feels like Frost geplakt. Maar voordat ik dat gedaan heb is er eerst nog een randje ‘sneeuw’onder geplakt zodat de waanzinnig leuke Pinquin uit de Freezin’Fun bundel in de cirkel kon snowboarden. Rondom de cirkel een paar sneeuwsterren uit de Winterwensen-bundel.

Last but nog Least….

En dan de laatste kaart van de serie. Deze leuke “brugkaart” . Vol met de schattige diertjes en andere afbeeldingen uit de stempelset Freezing’Fun. Om deze kaart te maken laat ik in een van de filmpjes uit de serie “kerstkaarten&Koffie” zien dat er twee opties zijn voor de achtergrond. Optie 1 is met het mooie designpapier Feels like Frost zoals ik op de kaart van de foto heb gedaan en optie 2 is met een ge-embossde achtergrond waarbij is geembossed met de Evergreen Forest embossing folder. Alle kaarten waren SUperleuk om te maken en het mooie van de Thuispakketten….er zit voldoende materiaal in om er nog een aantal bij te maken! Hieronder een link naar mijn YouTube kanaal waar je al een flink aantal opnames kunt vinden met kaarten uit de thuispakketten en daar komen er de komende weken nog een paar bij!

Bestellen en meer…

Naast het kaartkarton heb ik de producten uit het onderstaande producttabel gebruikt:

Product List

Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan via de webwinkel – hier kun je alleen betalen met een (prepaid)-creditcard. Klik je op een van bovenstaande foto’s ben je al in mijn Stampin’Up! webshop. Vergeet hierbij niet om de hostcode te gebruiken voor een leuk extraatje dat je van mij ontvangt bij deze manier van bestellen! De Hostcode vind je aan de rechterkant in de zijbalk naast dit blog.

Natuurlijk kun je ook direct bij mij bestellen. Stuur bestelling per e-mail ellyrijnvissu@gmail.com of vul dit bestelformulier in! Je ontvangt van mij een bevestiging van de bestelling met een betaalverzoek en tot aan januari neem ik de verzendkosten voor mijn rekening en krijg je de bestelling rechtstreeks bij jou thuis bezorgd door UPS!

Een hele fijne woensdag en tot ziens! Groetjes Elly

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »