Kerstkaarten maar dan net even anders; Bloghop NL Demo’s november

En alweer een bloghop vandaag! Deze keer met de NL-Demo’s en het thema is Kerst! Maar dan net even anders! Er mogen geen “standaard” kerstkleuren gebruikt worden. Dus geen groen-rood-blauw-goud of zilver. En dat vind ik dan een hele leuke uitdaging! Ik ben wel gegaan voor een traditionele kerstster. De Poinsettia Petals bundel die je vindt in de minicatalogus op blz.15

Poinsettia in Soft Sea Foam

Stampin'Up! Poinsettia Petals

Soft Sea Foam, een hele zachte groene pastelkleur, dat is de kleur die ik heb gekozen voor deze kaart met een heel klein beetje ( ja sorry maar hulst is gewoon groen) Garden Green. Maar ook met een touch of Blushing Bride aan de randen van de zacht groene kerstster.

En dat dan gecombineerd met het Plush Poinsettia Designpaper maakt een niet traditioneel gekleurde kerstkaart

Gatefold Kaart

Voor het kaartmodel heb ik een zo geheten Gatefold gebruikt. Geen standaard kleuren dan ook geen standaard basis toch! Dit is een redelijk eenvoudig model. Je snijd een stuk kaartkarton van 20 x 14,5 cm en rilt deze op de 20 cm kant op 5 en op 15 cm. Zo krijg je aan beide kanten twee “deuren” waarmee je de kaart sluit. Leuk model en net weer even iets anders.

Hop je gezellig even mee?

Ik weet zeker dat mijn collega demonstratrices het superleuk vinden als je ook even bij hen gaat kijken! Niet iedereen is met het thema sinterklaas aan de slag gegaan dus ik ben benieuwd wat er gemaakt is! Na mij kun doorhoppen naar Ellen Liefting en waarschijnlijk ben je via het blog van Yvonne Neefjes bij mij gekomen. Veel plezier met hoppen!

Gebruikte materialen en bestellen

Product List

Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan via de webwinkel (creditcardbetaling) vergeet hierbij niet om de hostcode te gebruiken voor een leuk extraatje dat je van mij ontvangt bij deze manier van bestellen! De Hostcode vind je aan de rechterkant in de zijbalk naast dit blog of als je dit bericht op je telefoon leest onder dit blogbericht. Hiernaast kun je ook uiteraard ook bestellen door mij een e-mail te sturen of door het bestelformulier in te vullen!

Superleuk dat je langs kwam op mijn blog! Nog veel plezier met hoppen en een hele fijne dag! Groetjes, Elly

6 gedachten over “Kerstkaarten maar dan net even anders; Bloghop NL Demo’s november”

  1. Wat een superleuke kaart, Elly. Heel mooi deze zachte tinten. Groeten, Yvonne

  2. Schitterende kaart. En groene blaadjes of bomen is wat anders dan groene kaart hoor. Sommige dingen moet je niet van kleur veranderen 😉 En Seafoam is idd zo apart dat ie perfect in het thema past.

    Erg leuk dat je weer meedeed.

    • Dank wel Ilona! Ga zo ook even kijken wat de anderen gedaan hebben! Bloghoppen blijft leuk voor de inspiratie en de ideeën die je opdoet en doorgeeft! Vond dit een leuke uitdaging!

Reacties zijn gesloten.

Translate »