Iedere woensdagmiddag, de eerste dindagavond en de rest op donderdagavond in november en de eerste week van december is die er weer! De Kerstkaart en Kofiie workshop.

Met iedere week een ruime keuze uit verschillende kaarten om te maken en daar komt ook iedere week weer iets nieuws bij! Je kunt zo vaak komen al je wilt en i.v.m. de Covid-19 maatregelen er is nu ook de mogelijkheid een workshop op afspraak te komen doen. Iedereen kan meedoen, of je nu net begint of dat je veel ervaring hebt met het maken van kaarten. Dit zijn workhops die voor iedereen leuk en gezellig zijn!

Door alle maatregelen rondom COVID-19 is het aantal workshopplaatsen per workshop beperkt tot max. 2 gasten

Kosten voor deze workshop zijn € 10,00, voor iedere extra kaart/enveloppe combinatie die je maakt betaal je € 1,50 p/st. extra (meestal is drie kaarten echt wel het maximale wat er gemaakt wordt!) Er wordt gewerkt met de exclusieve en mooie Stampin’Up! producten.

Natuurlijk mag je bij deze workshops gebruik maken van alle gereedschap en benodigdheden. Vind je het prettiger om met je eigen gereedschap te werken breng dat dan gerust mee. Vooraf aanmelden is zeker nu een must! Wil je je aanmelden klik dan op onderstaande knop en vul het aanmeldformulier in

Workshopdatums

  • woensdagmiddag 18 november: 13.30 – 16.00 uur
  • donderdagavond 19 november: 19.30 – 22.00 uur – vol
  • woensdagmiddag 25 november: 13.30 – 16.00 uur
  • donderdagavond 26 november: 19.30 – 22.00 uur -vol
  • woensdagmiddag 2 december: 13.30 – 16.00 uur
  • donderdagavond 3 december: 19.30 – 22.00 uur – vol

Als alternatief voor de “live”workshops bied ik deze nu ook aan als Kerstkaart&Koffie Thuispakket! Lees er HIER meer over

Stempelsets en Bundels Kerstkaarten&Koffie

Hieronder zie je welke stempelsets-en bundels ik ga gebruiken voor de workshops bij mij thuis. Daarbij is het mogelijk om meerdere stempelsets uit te proberen, meerdere verschillende kaarten te maken en te combineren met de stempelsets.

Product List
Gnome For The Holidays Cling Stamp Set (English)
€ 23,00
Rustic Retreat Cling Stamp Set
€ 29,00
Festive Post Photopolymer Stamp Set
€ 21,00
Perfectly Plaid Photopolymer Stamp Set (En)
€ 21,00
Perfectly Plaid Bundle (En)
€ 38,50
Peaceful Boughs Cling Stamp Set (En)
€ 28,00
Peaceful Boughs Bundle (En)
€ 63,00
Ornamental Envelopes Photopolymer Stamp Set
€ 21,00
Ornamental Envelopes Bundle
€ 58,50
Poinsettia Petals Photopolymer Stamp Set (English)
€ 33,00
Poinsettia Petals Bundle (English)
€ 69,25
Coming Home Photopolymer Stamp Set
€ 22,00
Coming Home Bundle
€ 56,50
Merry Moose Photopolymer Stamp Set
€ 21,00
Merry Moose Bundle
€ 38,50
Knusse Kerst Cling Stamp Set (Nl)
€ 27,00
Cadeauseizoen Cling Stamp Set (Dutch)
€ 27,00
Winterwensen Photopolymer Stamp Set (Dutch)
€ 31,00
Winterwensen Bundle (Dutch)
€ 67,50

Natuurlijk zijn alle Stampin’Up!producten via mij te bestellen. Hierboven staat een producttabel met de stempelsets/bundels die ik voor de kerstkaarten ga gebruiken. Klik je op een van de foto’s dan kom je direct in mijn Stampin’Up! webshop. Ga je via de webshop bestellen dan kan deze bestelling tot op heden alleen met een (pre-paid)- creditcard worden voldaan. Vergeet hierbij niet de hostcode te gebruiken zodat ik je een leuk bedankje kan sturen voor deze manier van bestellen. De Hostcode vindt je in de zijbalk naast dit bericht. Het grootste voordeel van deze manier van bestellen is dat jij je bestelling helemaal in eigen hand hebt en direct bij jou thuisbezorgd krijgt door UPS.

Maar je hoeft niet via de webhop te bestellen! Je kunt je bestelling ook plaatsen via e-mail, via whatsapp of door dit bestelformulier in te vullen. Hierbij heb je de keuze om een bestelling direct bij jou thuis te laten bezorgen of deze bij mij op te komen halen. Deze bestellingen kunnen betaald worden nadat je naar keuze van mij een Tikkie of een betaalverzoek hebt ontvangen.

Grote Bestelling?

Ga jij een bestelling doen die groter is als € 129,00? Kijk dan even of het misschien leuk is om voor een poosje (of langer) en van mijn teamleden te worden door in te stappen als Stampin’Up! demonstrator. Je ontvangt op alle vervolgbestellingen minimaal 20% korting en je mag dan nu direct voor € 175,00 aan producten uitzoeken waarvoor je dan € 129,00 betaald. Geen addertjes, geen verborgen regeltjes. Je leest er HIER meer over en natuurlijk mag je altijd contact opnemen voor meer informatieSTARTERSPAKKET BESTELLEN

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »