Kerstgroeten

Kerstgroeten!

 

Dit wordt een blog vol met kerst en kerstgroeten! Kerstgroeten brengen in de vorm van kaarten, cadeautjes en een warm welkom thuis.  Deze week de laatste kerstkaarten gemaakt en op de post gedaan, een kerstgroet  gemaakt voor mijn collega’s bij de post.  Ook in mijn huis de laatste kerstversieringen gedaan. Naast mijn bezigheden als Stampin’Up demonstratrice werk ik bij de post en ook daar…je raad het al staat alles in het teken van Kerstmis!  Het was dus een hele week vol met kerstvoorbereidingen. Nu houd ik enorm veel van de voorbereidingen op Kerstmis dus voor mij zijn dit soort weken absoluut geen straf😉!

KerstkaartenStampin'Up! Kerstkaarten

Deze week zijn de laatste kerstkaarten op de bus gegaan. Toen ik aan het schrijven ging kwam ik erachter dat ik toch wel meer kerstkaarten wilde versturen dan ik van tevoren had  bedacht. Zo kwam het dat ik begin deze week nog flink wat uurtjes heb doorgebracht in mijn heerlijke werk-hobby en workshopkamer! En alles is klaar en op de post. Missie geslaagd!

Kerstgroeten voor Collega’s

Omdat ik mijn postcollega’s ook een leuke kerstgroet wilde geven ben ik met wat overgebleven Kerst Designpapier en de labels en Punch uit de Christmas Traditions Punch Box aan de slag gegaan om een leuke kerstgroet voor ze te maken. Dat was voor het een verrassing en er werd heel lief en enthousiast op gereageerd! Dit soort kleine gebaren maken het ook zo fijn dat Stampin’Up! een deel van mijn leven is geworden. Ik wordt hier heel blij van!Stempin'Up! Designpaper

Mijn Kersthuis

Hier nog wat foto’s van de kerstsfeer bij mij thuis.  De foto hierboven is van onze eethoek, ik bedenk nu dat het ook wel leuk zou zijn om een klein cadeautje als op ieders bord te zetten bij het kerstdiner…mmmm…wie weet!  Het blijft hoe dan ook een bijzondere maand, de decembermaand……ondanks alles wat er om ons heen gebeurd. Bij deze wil ik jullie allemaal  hele Fijne Kerstdagen toewensen!

Groeten en tot volgende week!

Elly

 

 

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Translate »