Juli pakket; Awash in Beauty

Ja het opstarten na vakantie en midden in een verbouwing viel niet mee de afgelopen week en toch heb ik veel gedaan – vooral achter de schermen! En ook dat heet opstarten toch? Naast het klaarmaken van verschillende bestellingen en pakketten heb ik me ook lekker bezig gehouden met de inhoud voor het juli thuispakket. Omdat ik al verschillende keren voorbij had zien komen dat juli de WATERCOLERING maand is heb ik gekozen voor het mooie Awash in Beauty Collectie Pakket*

Met het materiaal uit het pakket kun je minimaal zes kaarten en een klein weggevertje maken. Ik laat hiervan voorbeelden zien in een videotutorial met daarbij een beknopte werkbeschrijving van de 7 projectjes. De link naar de video en werkbeschrijvingen ontvang je via email.

De inhoud van het pakket en de link naar het bestelformulier vindt je op de pagina “Thuispakketten”*

Juni Pakketten

Er zijn nog een paar juni pakketten over en deze zijn nog te bestellen zolang de voorraad strekt. Ook deze zijn nog te vinden op de pagina “Thuispakketten”*

Wil je meer informatie; heb je vragen? Via ellyrijnvissu@gmail.com ben ik 24/7 te bereiken en geef ik ook zo snel mogelijk een reactie. Ik ben er volgende week weer met een nieuw blogbericht. Voor nu Fijn Weekend! Groetjes Elly

*Klik op de dikgedrukte gekleurde tekst delen voor informatie

Translate »