Iets ouds – Iets nieuws; combineren

Vandaag weer een bloghop met Stempelschatten. Met deze hop willen wij jullie de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi laten (her)ontdekken door ze weer even in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets die je (nog) maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn!. Deze maand het thema “SOMETHING OLD, SOMETHING NEW” . Dat heb ik simpel vertaalt naar combineren uit de jaarcatalogus en mini-catalogus januari -juni’22/

wat is oud…

Tsja en wat is “oud” ? Ik heb gekozen om de achtergrondstempel Daisy Garden te gebruiken voor deze kaart. Gecombineerd met het zachte gele So Saffron geeft het dit effect

Oud is ook het Vellum dat ik als overlay heb gebruikt; een van die standaardproducten dat altijd een mooi resultaat geeft. Daarna heb ik de Daisy garden nog een keer beïnkt maar daar heb ik deze keer sponge-daubertjes voor gebruikt en zo kon met verschillende kleuren gaan werken. De bloemen heb ik daarna in delen uitgeknipt en verhoogd met mini-gluedots op het vellum geplakt.

En zelfs het tekstje op de kaart komt uit een “oude” bijna vergeten stempelset en wel uit “Pluk de dag”.

En dan nu wat is er nieuw…

Ja dat is toch overduidelijk het schattige konijn en het de kuikens. Niet alleen maar voor Pasen maar ook superleuk voor een babykaart of een beterschapskaartje denk ik zo. Ze komen uit de stempelset Easter Friend maar gecombineerd met een andere tekst is deze set niet alleen maar voor Pasen.

De tekst die ik hier aan de binnenkant heb gebruikt komt uit de stempelset “Vrolijke Viooltjes”

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar de andere deelnemers? Je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi. Ben benieuwd wat zij gemaakt hebben !

En dan nog even dit…

Vanavond om  20.00 uur start de uitverkoop (online ) van de uitloopartikelen uit de jaarcatalogus 21-22 Wil je echt iets nog heel graag hebben uit de huidige jaarcatalogus en het is toevallig ook nog iets dat niet mee door gaat naar de opvolger van deze jaarcatalogus wees er dan snel bij want….Op=Op! En de ervaring heeft me geleerd dat dit met de uitloopartikelen echt razendsnel gaat. Helaas ook ik weet nu nog niet wat er mee door gaat en wat er – soms wel met 50% korting!!! – uit gaat. Daarom raad ik aan om vanavond naar mijn webshop te gaan en ook in de webshop te bestellen om er zeker van te zijn dat je de gewenste producten ook werkelijk krijgt. Natuurlijk kun je ook gewoon via mij bestellen; Ik plaats vanavond laat voor iedereen die dat wil nog een verzamelbestelling . Maar ik kan dan niet garanderen dat de betreffende producten nog niet zijn uitverkocht….want echt zo snel gaat het soms. 

Fijne Avond nog en tot vrijdag dan staat er weer een bloghop op het programma! Groetjes Elly

Als je het leuk vindt kom straks rond 9 uur nog even naar mijn facebookpagina, daar doe ik straks een live met de uitloopproducten uit de jaarcatalogus 21/22.

2 gedachten over “Iets ouds – Iets nieuws; combineren”

Reacties zijn gesloten.

Translate »