Iets ouds, iets nieuws: Bloghop NL Demo’s

Waar denk jij als eerste aan als je deze leest: Something old, Something new…..? Ik aan een trouwerij! En daar heeft mijn bijdrage aan deze bloghop helemaal niets te maken! Het thema wat voor deze hop is bedacht: gebruikt iets “ouds” uit de lopende jaarcatalogus en combineer deze met iets nieuws uit de minicatalogus.En dat was nu eens een Superleuke uitdaging. En ik vond deze kaart ook heel leuk om te maken!

Gnome for the Holidays

De superleuke Gnome komt uit de Minicatalogus en ook de Merry Moose is daat te vinden, dat is een terugkerende favoriet van afgelopen winter. De denneboom vind je in de Winterwoods en de takken zijn uitgestanst met de Beautiful Boughs beiden zijn te vinden in de jaarcatalogus. Uiteraard ben ik begonnen met de kaartbasis, deze keer van Very Vanilla, dan volgt een mat van Early Espresso kaartkarton en tot slot nog een mat van Soft Suede kaartkarton. Deze heb ik ge-embossed met de Pinewood Plank embossingfolder en daarna gesponst met Soft Suede inkt zodat de houtnerven goed zichtbaar zijn.

Gnome meets Merry Moose

Ja die twee zien elkaar op deze kaart! Een grote rode “zon”op de achtergrond, een eland die zich achter de denneboom schuil houd en op de voorgrond de schattige Gnome met een wasbeertje. Dat maakt met elkaar toch een schattig plaatje? Als je wilt zien hoe ik dit gemaakt kom dan ook eens langs op mijn YouTube kanaal want dit wordt dus de tweede nazomerse kaart waarvan ik een video van ga opnemen. Zo kun je zien hoe ik hem gemaakt heb en ook de afmetingen van kaart en matten ga je onder video vinden. Deze video komt binnenkort online.

Sorry het filmen lukt even niet….

Tsja en dan heb je op zaterdag gewerkt en toch weer te veel gedaan…pols toch weer overbelast waardoor het filmen gewoonweg niet lukt…Helaas dat wordt later deze week. Maar het filmje komt er zeker!

Binnenkant Kaart

Ik heb de gewoont om ook aan de binnenkant van de kaart een bijpassende stempel te zetten. Deze keer is dat het Gnome-huisje geworden, gestempeld met Soft Suede inkt.

Hop je gezellig even mee?

Ik weet zeker dat mijn collega demonstratrices het superleuk vinden als je ook even bij hen gaat kijken! Als het goed is kom je nu bij de blog van en na mijn blog mag je doorgaan naar 

Hiertonder de complete lijst met deelnemers klik op een van de namen om naar dat blog te gaan.

Gebruikte materialen en bestellen

Wil je een bestelling plaatsen? Dat kan via de webwinkel (creditcardbetaling) vergeet hierbij niet om de hostcode te gebruiken voor een leuk extraatje dat je van mij ontvangt bij deze manier van bestellen! De Hostcode vind je aan de rechterkant in de zijbalk naast dit blog of als je dit bericht op je telefoon leest onder dit blogbericht. Hiernaast kun je ook uiteraard ook bestellen door mij een e-mail te sturen of door het bestelformulier in te vullen!

Superleuk dat je langs kwam op mijn blog! Nog veel plezier met hoppen en een hele fijne dag! Groetjes, Elly

8 gedachten over “Iets ouds, iets nieuws: Bloghop NL Demo’s”

  1. Deze 2 sets vullen elkaar echt super goed aan wat een mooie kaart is dit. leuk dat detail aan de binnenkant van de Kaart.
    groetjes Barbara.

  2. Wat een mooi tafereeltje, ik wordt nog eens verleifd op de gnoome`s. Zeker na het zien van jouw mooi kaart.

    Lieve gRoet Yvon

    • Dank je wel Ilona. Altijd leuk om mee te doen aan een bloghop! Volgende maand ga ik zeker weer proberen om er bij te zijn.

Reacties zijn gesloten.

Translate »