Over mij

Welkom!

Ik ben Elly Rijnvis.  In juli 2017 ben ik begonnen als onafhankelijk Stampin’Up!demonstratrice. Ik woon en werk vanuit Swifterbant, een dorp in de provincie Flevoland.

Welkom op mijn website! Op deze website vind je alles wat ik mooi vind aan Stampin’Up! en wat je kunt maken met de mooie producten die ik van dit merk gebruik. Alles is goed op elkaar afgestemd en mooi te combineren, het is iedere keer een feestje om weer aan de slag te gaan met dit mooie basismateriaal!

Wil ook jij wel weer eens aan de slag met je creativiteit en mooi papier? Met je foto’s die maar blijven liggen? En weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Je bent toe aan wat tijd voor jezelf en wilt die uurtjes op een creatieve manier invullen, je vindt het gezellig om met een groepje aan de slag te gaan of toch liever wat kleiner in een-op-een situatie?
Dan kan ik je verder helpen. Te beginnen met een workshop! Ik organiseer verschillende creatieve workshops waarbij je aan de slag gaat met stempels, inkt, ponsen en heel belangrijk; mooi papier. De ervaring leert dat je tijdens een workshop zo intensief bezig bent met hetgeen je aan het doen bent dat je er ook nog eens lekker van ontspant. Even een paar uurtjes voor jezelf en je maakt ook nog eens iets moois! Win-Win!

Vanaf januari 2018 ben ik begonnen met het geven van Workshops.  Ik heb verschillende groeps-workshops op de agenda staan. Daarnaast kan je bij mij ook een-op-een workshops volgen waarbij je zelf mag bepalen wat je wilt gaan doen. Wil je meer informatie over de workshops en andere mogelijkheden neem dan contact op met mij!

Hoe is dit zo gekomen? Ergens aan het einde van het jaar 2016 heb ik een oude liefde van mij herondekt. Het maken van Kaarten, Geschenkverpakkingen, Fotocollages en Scrapbook pagina’s. Nadat ik verschillende merken, materiaal en gereedschap had uitgeprobeerd kwam ik voor het eerst in aanraking met de producten van Stampin’Up! En dat was voor mij het begin van een nieuw avontuur. Ik ben zo enthousiast over de producten en bedrijfsfilosofie dat ik er meer mee wil. Ik wil dit delen, het is een heerlijke besteding van je vrije uurtjes, je kunt het alleen doen of gezellig met een vriendin, in een groepje. Zelfs een vrijgezell(ige)en middag of een babyshower zijn mogelijk. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Doordat ik als onafhankelijk Stampin’Up! demonstratrice ben begonnen heb ik mijzelf de kans gegeven om mezelf verder te ontwikkelen, nieuwe mensen te ontmoeten en ontdekt dat ik zoveel meer kan dan ik dacht! Ik heb dus van mijn hobby (gedeeltelijk) mijn werk gemaakt en die mogelijkheid is er ook voor jou

Stampin’Up!® is opgericht in 1988, toen 2 zussen hun creativiteit wilden delen met anderen om op die manier leuke, nieuwe contacten op te doen. Inmiddels, meer dan30 jaar later, is Stampin’Up!® een groeiend bedrijf met duizenden demonstratrices over de hele wereld. Sinds 2012 is het populaire merk ook verkrijgbaar in Nederland.

Stampin’Up!® is gestart met de verkoop van stempels, maar inmiddels is hun assortiment ontzettend uitgebreid. In de verschillen catalogi vind je onder andere: stempels, markers, inkt, ponsen, papiersoorten, snij- en embossingmallen en verschillende versieringen voor al je projecten. Producten van Stampin’Up!® zijn uniek en van uitstekende kwaliteit. Alles is harmonieus op elkaar afgestemd. De producten zijn zo samengesteld, dat de kleuren van het papier, inkt en decoraties perfect samen gaan en prachtig met elkaar te combineren zijn.
Producten van Stampin’Up!® worden niet verkocht in winkels. Je kunt ze bestellen bij een onafhankelijke demonstratrice waar ik er een van ben of je kunt kennis maken met de producten door je in te schrijven voor een  workshop of door een stempelparty te geven bij jou thuis 

 

 

 

 

 

 

leuk als je dit deelt!
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin