Het gaat zoals het gaan moet….

In het vorige bericht repte ik over zondag weer een bericht online…het ging even anders. En dat zal in de komende weken vaker gebeuren; dus wat is wijsheid? Ik ga even mee met hoe het gaan moet! Go whit the flow ……

Want je kunt wel heel veel willen….maar dan moet er ook wel tijd en energie voor zijn. We weten het allemaal. Begin je met het een ( in ons geval de keuken) dan komt er nog zoveel meer bij. Besloten dat we de kamer ook maar gelijk mee pakken. Het is even een werkje maar dan zijn we straks ook echt klaar. En dat is wel zo fijn! Kunnen we het komende jaar ook eens andere dingen gaan ondernemen😉!

Pakketten Juni

Zoals in het vorige bericht beloofd: de kaarten en cadeautjes van de andere twee thuispakketten van juni. Ik vind ze nog steeds heel leuk! Het lekker zomerse en kleurrijke Hues of Happiness Pakket

En dan het “mannenpakket” He’s the Man. Dit was voor mij een verrassende feestje om te maken! Ik vind deze product collectie geweldig. Zeker als je deze nog combineert met de Brewed for You. Zo leuk om te doen.

en dit was wat ik met de cadeautjes had gedaan, de Embossed Treat Bag met de bloemen en de Kraft Gift Box (met venster) zijn te vinden in de jaarcatalogus op pagina 140

Het streven was om vandaag de thuispakket voor juli online te zetten; maar er is iets mis gegaan met het afleveren van mijn Stampin’Up! bestelling afgelopen maandag; nu kan ik deze vanmiddag gelukkig wel ophalen bij het buurtbelpunt. Dus het komt goed! Ik kan al wel verklappen dat ik ga werken met een ander zomers en fleurig collectiepakket: Awash in Beauty

Dat was het weer even voor nu, tot de volgende. Groetjes Elly

*klik je op een van de vetgedrukte gekleurde teksten kun je het product bekijken dat genoemd is.

Translate »