Hand -Penned Petals; Bloghop Positive Inkers mei

Dear international readers, please use the translate button on the left side on the bottom to translate this message to your preferred language*

En dan is het 1 mei! De eerste van iedere maand is de dag dat ik meedoe aan de bloghop met de Positive Inkers. Dit is een groep internationale demonstrators uit verschillende landen en wereld-delen die graag hun creataviteit met jullie delen!

Het thema, hoe kan het ook anders; de nieuwe Stampin’Up! Jaarcatalogus 2021-2022! Heerlijk weer heel veel nieuwe spullen! Nieuwe In Colors die weer twee jaar mee mogen doen! En zelf kiezen wat je gaat gebruikten! Toen ik de jaarcatalogus voor het eerst zag hoopte ik al dat deze productcollectie in de pre-order opgenomen zou zijn. Als demonstratrice mag je bij iedere nieuwe catalogus een maand voordat de catalogus “live”gaat al een aantal producten bestellen om met de nieuwe producten te werken; voorbeelden te maken en zo ook vast je workshops en papershare, DIY -pakketten en dergelijke in te plannen.

Voor deze Bloghop heb ik gekozen voor de Hand Penned Petals productcollectie . Daar matchen de In Colors 2021-2023 ook bij. En die wil ik eerst even aan jullie laten zien.

In Colors2021-2023

Dit zijn ze alle vijf! De mooie In-Colors 2021-2023. Je vindt van deze kleuren Pale Papaya ook terug in het Hand Penned DSP. Ik vind alle vijf de kleuren heel mooi en wil je er wat voorbeelden mee zien kijk dan even op het blogbericht van gisteren. Dat is een bloghop met Nederlandse Demo’s waar ook volop inspiratie te vinden is met producten uit de nieuwe jaarcatalogus! En voor die hop het ik met de Pancy Petals productcollectie gewerkt. En in Pancy Petals designpapier vindt je alle vijf de kleuren terug.

Funfold Kaart Hand Penned Petals

Deze Funfold kaart is geweldig om zowel het Designpapier te laten zien als de stempels en stansen. Bij dit model kon ik echt helemaal los met de complete Hand Penned Productcollectie te laten zien. Deze kaart maakten wij afgelopen maand voor de kaartenswap die we maandelijks doen met het Lovely Stampers Team. Dit model is gezien bij een Canadese demonstratrice; Tina Zinck. En wat een superleuke kaart om te maken!

Ook de binnenkant

Omdat de kaart uit meerdere panelen bestaat kun je heel veel laten zien. Aan de binnenkant heb ik op drie delen het Hand Penned Designpapier gebruikt. En op 1 deel heb ik een basic white mat gebruikt. Mooie stempel erop. Toen ‘ingekleurd’met de stempeltjes die daarvoor in de stempelset zitten, nog een tekst erbij en je hebt weer een mooie binnenkant! Als je die niet wilt beschrijven dan is er nog een optie bij deze kaart.

….dan ook de Achterkant Kaart

En dan is het nog niet op! Niet meer te stoppen! De achterkant is ook aangekleed met het Hand-Penned designpapier en een basic white mat. Natuurlijk weer gestempeld met een van de stempels uit de Hand Penned Petals stempelset en ingevuld met de “inkleur”stempeltjes.

BellyBand

Als laatste nog een bijpassende Bellyband gemaakt en daar zijn ook de stansen uit de Hand Penned productcollectie gebruikt. Voor over de gekleurde bloem heb ik de passende stans gebruikt en die met vellum uitgestanst zodat je een “vervaagd”beeld krijgt. Vond ik wel mooi bij het “hand-penned” De cirkels zijn uitgestanst met de layering cirkels stansen die gelukkig nog blijven! Al met al een heel compleet beeld van

Hop nog even verder

Ik vind het erg leuk dat je een bezoekje bracht aan mijn blog. Ook de andere deelnemers vinden het heel heel fijn als je even gaat kijken wat zij gemaakt hebben! Hieronder vind je lijst met deelnemers aan deze bloghop. Klik je op een van de namen om naar het volgende te gaan. Veel plezier en tot een volgende keer!

Sandy McCullough – Canada

Maheswari Raja-Guru – Australië

Elly Rijnvis – Nederland (hier ben je nu)

Kate Bold – UK

Jo Blackman – UK

Wil jij zien hoe je deze kaart maakt en de funfold uit het vorige blogbericht? Kijk dan maandagmiddag rond 14.00 uur even mee naar de facebook-live of later op mijn YouTube kanaal. Heel veel plezier met Hoppen! Tot later en nog een fijne dag vandaag! Groetjes Elly

Translate »