Gotta Have it All

Zo heet de grootste van de drie bundels die  je exclusief in de pre-order periode tot 31 mei kunt bestellen. En hoe vinden jullie deze bundel? Ik vind hem prachtig. De subtiele parelmoer glans op het DSP, zo mooi. De parelmoerglans van de doilies die er mooi bij passen.  En de Embossing Folder! Die is echt super, hele mooie diepe afdruk in het papier, echt geweldig. Ook aan deze bundel zijn gratis procten toegevoegd. Enveloppen in Very Vanille, de superleuke embellishmentkit en EXCLUSIEF IN DEZE BUNDEL EN IN DEZE PERIODE een stempel met de “Statement of my Heart”Stampin'Up, Statement of my Heart

Bestellen

De Gotta Have it All bundel kost € 154,50 en is tot/met 31 mei te bestellen. Ik verzorg deze bestelling graag voor je! Als je deze bestelling door mij laat verzorgen krijg je de van mij de nieuwe jaarcatalogus 2018-1019 toegstuurd en betaal je uiteraard ook geen verzendkosten.

Kaartenbuffet

Met deze mooie Gotta have it All bundel heb ik natuurlijk weer een aantal kaartjes gemaakt die we afgelopen donderdag ook hebben gebruikt bij het kaartenbuffet! Ik vond het erg leuk dat ik, ondanks dat er eindelijk weer zon was,  een paar dames heb mogen verwelkomen! Stampin'Up! Gotta have it AllAanstaande vrijdag is er nogmaals een kaartenbuffet en kunnen jullie deze mooie kaarten komen maken. Iedereen kent wel het principe van een buffet: kiezen wat je zelf wilt! Tussen 10.30 en 13.00 staat dit buffet weer klaar aan het Duifkruid in Swifterbant! Als je zin hebt om even snel een kaartje te maken…dat kan, maar wil je er meer maken? Ook dat is mogelijk, de keuze is aan jou. Koffie en Thee staan klaar. Meer informatie vind je op mijn facebookpagina en bij Workshops. Als je zin en tijd hebt ben je meer dan welkom!

Kaartje 1

Stampin'Up! Share what you Love

Voor dit kaartje heb ik de embossingfoldeer gebruikt en vond ik het lastig om deze mooie afdruk te verbergen onder iets….Het is een eenvoudig kaartje geworden. De basis is van Very Vanilla Cardstock, daarop een mat in Mint Macaron die is ge-embossed met de  “Lovely Floral Dynamic Textured Impressions”embossing folder. Daarop een strookje DSP  en een tag met een mooie tekst.

Kaartje 2

Stampin'Up! Share what you Love

Dit kaartje heeft als een kaartbasis van Mint Macaron. Daarop mat van het mooie DSP uit de Gotta Have it All bundel. Met de Layering Ovels is uit een stukje Grapefruit Grove cardstock de onderste ovaal gestanst en uit een stukje Very Vanille het bovenste ovaaltje. Deze heb ik gestempelt met een tektst en de bloemen uit de Love what you doe stempelset. Nog wat lint en pareltje erop voor de finishing touch.

Kaartje 3

Stampin'Up! Share what you Love

Dit is het kaartje wat ik heb gemaakt tijdens “On Stage” in april. Wij mochten toen al kennismaken met de mooie nieuwe producten en daar heb ik onder andere dit kaartje gemaakt. Ook hier is de basis van Mint Macaron Card Stock, dit is een van de voormalige in colors die terugkomt in de nieuwe kleurlijnen van Stampin’Up! Ik ben hier heel blij mee want het was een van mijn lievelingskleuren. En nu dus weer terug.  Op dit kaartje is een mat gemaakt van Vellum Cardstock. Dit vindt je niet in de Wanna Have it All bundel. Het DSP, de Doilie, de Tag, de pareltjes en het lint komen allemaal uit de bundel. En ook de gestempelde tekst is uit de Love what you do stempelset uit deze mooie bundel.

 

Dit was het weer even voor nu! Fijne dag, geniet van de zon! Groejes en tot de volgende keer!

Translate »