Giftcard

Bruiloft

Deze giftcard heb ik gemaakt voor een kersvers bruidspaar die elkaar gisteren 2 maart 2018 het Ja- woord hebben gegeven. Wij mochten dit mee beleven en mee vieren. Het blijft toch een bijzondere gebeurtenis, twee jonge mensen die voor elkaar kiezen en dit willen bevestigen. Mooi en ontroerend.

Er stond als cadeautip een klein envelopje op de kaart….blijft toch wat kaal om te geven en dus aan de slag voor een mooie kaart. Deze is het geworden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorry

En dan ga ik nu eerst Sorry zeggen voor de slechte fotokwaliteit….die zijn te gehaast gemaakt en ik kan het helaas niet overdoen omdat ….het feest is geweest en de kaart is gegeven!

De Giftcard is helemaal in Whisper White gemaakt met kleine accenten in Blushing Bride, vond ik voor deze gelegenheid extra toepasselijk. Uiteraard is de Cake Soiree bundel weer gebruikt en de sentimenten komen uit de Nederlandse Set “De Mooiste Momenten”.  Een prachtige set vol mooie teksten, een aanrader!  Opde bovenste foto een zie je de kaart aan de buitenkant, foto links is het kaartje wat in het giftgedeelte zat en foto rechts is de binnenkant.

Op de omslag van de kaart heb ik een layer met versamark bloemen gestempeld. Deze heb ik  ge-embossed met witte embossingpoeder. Voor de tekst ven ik op dezelfde manier te werk gegaan. Het bandje over de kaart is gemaakt van Whisper White cardstock, daarop heb ik een ( in wit ge-emboste) taart, gestempelde en gestanste bloemen met wat witte takjes geplakt. Deze zijn glimmend gemaakt met de Wink of Stella pen. Op de binnenkant is een layer gemaakt die is geëmbossed met een embossingfolder die (helaas) retired is maar in deze setting vond ik het mooi. Daarop twee cirkels waarop een sentiment is gestempeld in Blushing Bride. Tenslotte heb ik de notecard vrij simpel gehouden, wit met daarop een sentiment in Blushing Bride.

Volgende week komt deze kaart nog een keer langs met een werkbeschrijving. Beloofd!

En dit zijn de Stampin’Up producten die ik heb gebruikt:

Bestellen

Al deze produkten zijn via mij te bestellen. Wil je een bestelling plaatsen dan verzorg ik deze graag! Vul dan dit formulier in, vergeet niet om artikelnummer en artikelnaam erbij te vermelden. Bij een bestelling boven de € 60,– reken ik geen verzendkosten!

Tot en met 31 maart a.s. mag je bij een bestelling van €60 een gratis Stampin’ Up! product uitzoeken uit de speciale Sale A Bration folder! Deze vindt je in de kolom naast dit blog.

Groetjes en tot de volgende keer!

 

 

 

 

Translate »