Funfold met iets lekkers! Bloghop Stempelschatten Februari

Dit is weer de week van de bloghops! En vandaag mag ik weer meedoen met “Stempelschatten”. Dit is een hop met een groep Nederlandse Demonstratrice die aandacht geven aan de stempelschatten die we in ons assortiment hebben. Even wat extra aandacht voor de mooie producten die een beetje vergeten dreigen te raken! En deze keer doe ik dat verschillende producten uit de jaarcatalogus.

FunFold met een extraatje

Het thema deze maand is Funfold. En het modelletje dat ik gemaakt heb stond al heel lang op mijn to-d0 lijstje . Het is een dubbele uitschuifkaart met extra’s geworden.

Voor de tekst op de buitenkant van de kaart heb ik een tekst gebruikt uit de stempelset “Bijzondere Zonnebloemen”. De bloemen zijn uitgeponst met de Medium Daisy Pons. Het designpapier dat is gebruikt is het Ornate Garden DSP.

Uitschuiven Maar;

Trek je aan het lint dat je ziet dan schuift de kaart aan twee kanten uit en komt ook het extraatje tevoorschijn. Een Rittersport….want chocolade maakt alles een beetje beter (en de noten zijn dan een fijne toevoeging ;-). De kleuren van de Rittersportverpakking zijn gebruikt voor de basis en aankleding van de kaart. Zo heb ik het rood “vertaalt”naar Poppy Parade kaartkarton voor de basis kaart en het stempelen van de tekst. En het bruin uit de verpakking is Early Espresso geworden voor het stempelen van de chocolaatjes en de tekst op de uitschuifkaart.

Zelfs het goud vindt je terug op de verpakking van de chocolade! Zo zie je maar, ispiratie is overal te vinden. En voor diegene die hem krijgt: pak er een lekker kopje thee bij en smullen maar; het is je van harte gegund!

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar een van mijn collega-demonstratrices die meedoen aan deze bloghop, je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi. En natuurlijk een aantal leuke funfolds!

Gebruikte Producten en Bestellen

Product List

Hierboven de lijst met de materialen die ik heb gebruikt voor de kaarten uit het filmpje. Klik je op een van de foto’s kom je direct in mijn webshop en kun je daar ook een bestelling plaatsen; deze bestellingen moeten worden betaald via PayPal of een (prepaid) Creditkaart. Vergeet niet om de hostcode in te vullen die je in kolom naast dit bericht vindt.

Betaal je liever via een overschrijving of een Tikkie? Vul dan dit bestelformulier in of stuur even een e-mail naar ellyrijnvissu@gmail.com met jouw bestelling. Je ontvangt van mij naar keuze een betaalverzoek of een tikkie voor de betaling.

Sale a Bration en iets meer….

Tot einde deze maand hebben we nog de Sale a Bration ( bij ieder bestelling vanaf € 60 mag je gratis producten uit de sale a bration folder uitzoeken en daarbovenop krijg je nog een of meerdere lotnummer omdat wij geen feestjes kunnen geven …60 worden en het niet kunnen vieren en dan ook nog het 40 jarig huwelijksfeest niet kunnen vieren….in plaats daarvan verloot ik twee keer de Touch of Ink stempelset en twee keer het Berry Blessing productpakket. Bij iedere bestelling vanaf € 40,00 ontvang je 1 lotnummer en vanaf € 60,00 onvang je twee lotnummer bij € 100 dan 3 bij 120 krijg je er 4 enz. Trekking vindt plaats op vrijdag 6 maart tijdens de FACEBOOK LIVE; Kaart&Koffie online

Dank je wel dat je langskwam en graag tot morgen! Groetjes Elly

5 gedachten over “Funfold met iets lekkers! Bloghop Stempelschatten Februari”

  1. Superleuk en chique cadeautje heb je gemaakt met een heerlijke verrassing. Mooi gemaakt! Groetjes, Yvonne

  2. Waw wat een geweldig gaaf en lekkere kaart, verpakking … heel erg tof gedaan en prachtige tekst ! Super, laat maar komen, je hebt mijn adres ?

  3. Wat een smakelijke, eh smaakvolle kaart heb je gemaakt! Je zult maar zo’n leuke en lekkere verrassing in je brievenbus ontvangen! Grappig he, dat een verpakking je al kan inspireren en er zo een heel project uitrolt!

Reacties zijn gesloten.

Translate »