Frisse Start met Speciaal Mini-Album 1

Frisse Start met Mini Album

Vandaag wil ik jullie de eerste pagina laten zien van een mini-album dat ik heb gemaakt. Het is een redelijk uitgebreid album waar ik later een flink aantal foto’s en tekst in kan bewaren. En ik kan er veel stempelsets, framelits  en Designpapier in laten zien. Superleuk om te maken en straks al het klaar is te laten zien en te bewaren!

Mini Album Eerste Pagina

Op de foto’s zie je de eerste pagina van het mini album. Ik heb voor deze pagina als basis Basic Grey Cardstock gebruikt. Daarop een layer van Petal Promenade DSP. Voor het losse inschuifvel heb ik hetzelfde cardstock en DSP gebruikt. Op de achterzijde van het inschuifvel een layer van Petal Pink Cardstock met daarop in een hoek de  bloemen uit de Blended Seasons stempelset die ik heb ingekleurd met verschillende blenderpens. De bloemen moet je als je ze op deze manier wilt verwerken zelf uitknippen want ( en dat vind ik een beetje jammer 😉 want ik ben niet zo van knippen) hier zijn geen framelits van.

Deze set is echter wel als bundel verkrijgbaar met prachtige stiched framlits en exclusief in de maand augustus te bestellen zolang de voorraad strekt! Je leest er hier meer over.

Foto’s en maten

Stampin'Up! Mini-Album
eerste pagina met insteekvel
Stampin'Up! Mini-Album
Basis Pagina 1

Hierboven zie je de eerste pagina van het mini-album dat ik deze week ga laten zien. Wil jij het ook maken? Dan zijn hier de afmetingen:

  • Basisblad 20,5 x 23 cm, markeer 5 cm van onder en 5 cm van boven en maak daar een gaatje.
  • Layer 18 x 22,5 cm, aan 3 kanten ( zie foto) een randje van 3 mm, zo blijft er aan de bindingkant ruim 2 cm over.
  • Driehoekje een vierkant van 10 x 10 cm, rillen op 1,5 cm. alle vier de hoeken wegknippen en schuin doormidden snijden of knippen.

Driehoek layers een vierkant van 6,5 x 6,5 cm en deze schuindoormidden snijden of knippen.

Maten insteekvel

  • Basismaat 21 x 17 cm
  • zijflappen 2 stuks 10 x 9 cm,  rillen op 1,5 cm
  • DSP zijflapjes 4 stuks 8 x 8,5 cm
  • onderzijde DSP ( achter de flapjes) 16,5 x 9,5 cm
  • bovenzijde DSP 16,5 x 10,5 ( geen randje ertussen) of 10 cm ( wel een klein randje tussen de onder/bovenzijde
  • Achterzijde cardstock 20 x 16 cm
  • bloem: blended seasons stempelset

Veel plezier bij het maken! Wil je wat materiaal bestellen om aan de slag te gaan? Lees dan nog even verder. Wil je misschien hulp of een workshop? Neem dan contact op met mij, ik help je graag verder!

Bestellen

De materialen die ik voor dit deel van het album heb gebruikt vindt je onder dit bericht! Wil je andere producten ( mee) bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Je vind alle informatie en een bestelformulier hier ! Bij een bestelling boven de € 50,00 betaal je geen bestelkosten!  En als leuke extra deze maand  krijg je bij een bestelling boven de € 60,00  een kortingsbon van  € 6,00 die volgende maand weer ingeleverd kan worden bij een bestelling!

 

Translate »