Friends of the Forest; April Bloghop stempelschatten

Vandaag weer een bloghop met Stempelschatten. Met deze hop willen wij jullie de verborgen/vergeten schatten uit de catalogi laten (her)ontdekken door ze weer even in het zonnetje zetten! Er zijn namelijk af en toe sets die je (nog) maar heel weinig voorbij ziet komen terwijl het toch echte pareltjes zijn!. Deze maand het thema “EEN SCHETS” . Dit is de schets waar we allemaal iets van?mee gemaakt hebben

Friends of the Forest

De stempelset Friends of the Forest was bij mij in de vergeethoek terecht gekomen. En dat is toch jammer als je ziet hoe leuk die is. Het is ook een beetje een vergeten stempelschat uit de minicatalogus januari-juni 2022. Je kunt hem vinden op blz.19. Hij lag al klaar om voor deze bloghop te gaan gebruiken en toen ik het thema zag heb ik nog wel even getwijfeld…maar ik ga een uitdaging niet uit de weg! Deze set combineren met de schets leek me wel een mooie uitdaging

Omdat je een schets altijd naar eigen idee kunt ombouwen heb ik dat in dit geval ook een beetje gedaan. In grote lijnen moet de schets altijd te vinden zijn en dat is die hier ook. Aan de onderkant heb ik het Beauty of the Earth designpapier gebruikt. Dit is een uitloopartikel met een flinke korting!

Voor de middenstroken het ik Old Olive kaartkarton en Basic White Kaartkarton gebruik. De drie strookjes die daar haaks overheen komen zijn gesneden uit Pear Pizzazz, Crushed Curry en Mossy Meadow kaartkarton. Daarop komt dan de tekst label in Basic White waarop ik gestempeld heb met Old Olive en Pumpkin Pie inkt. De Cirkel heb ik vervangen door de boom uit de stempelset. Als extraatje heb ik het konijntje en het vosje gestempeld en uitgeknipt. En toen hield ik de ree nog over. Die heb ik aan de binnenkant van de kaart gebruikt met ook weer een rijtje paddenstoelen en bloemetjes , gestempeld met Pumpkin Pie inkt

En Hoppen jullie nog even mee?

Ik vind het heel leuk dat je even de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog! Hop je ook nog even door naar de andere deelnemers? Je zal er bekende en onbekende stempelsets tegen gaan komen maar stuk voor stuk “stempelschatten” uit de lopende catalogi. Ben benieuwd wat zij gemaakt hebben !

Fijne Avond nog en tot zondag dan staat er weer een bloghop op het programma en dan is het thema “Nieuw Jaarcatalogus! Groetjes

3 gedachten over “Friends of the Forest; April Bloghop stempelschatten”

  1. Superleuke en schattige uitwerking van de sketch, Elly. Creatieve groet, Yvonne

  2. Nou Elly, je bent geslaagd hoor! Goede uitdaging voor jezelf zo! Tof gecoombineerd, de stempels en dit DSP. Zo zie je ook bij jouw kaart dat je als je de kleuren steeds laat terugkomen je volop eigen combinaties kunt maken. Ik vind de details ook erg leuk trouwens, zoals het gestempelde horizontale strookje. Het zijn vaak de details die het hem doen!

Reacties zijn gesloten.

Translate »